Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Parcările neregulamentare perturbă orarul autobuzelor din Satu Mare

Transurban Satu Mare aduce în atenția sătmărenilor o problemă care afectează calitatea serviciilor de transport în comun. Mai exact, parcările neregulamentare provoacă întârzieri, perturbând întregul orar al autobuzelor, afectând semnificativ rutina zilnică a călătorilor.

„Stimați călători,
Parcările neregulamentare continuă să provoace incidente și să creeze întârzieri considerabile ale autobuzelor noastre. Iar întreg orarul este dat peste cap, mai ales dacă astfel de situații apar la primele ore ale dimineții. Să nu mai vorbim de inconvenientele provocate călătorilor noștri care trebuie să ajungă la școală/serviciu.
Imaginile sunt din această dimineață, de pe strada Ambudului, pe unde trec liniile 3, 5, 7,10, 23 și cursele speciale elevi.
Ne cerem scuze pentru neplăcerile provocate și vă rugăm să parcați regulamentar, ținând cont de stațiile de autobuz din zonă”, transmite Transurban.

9 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    Autobuzul in cauza era unul dintre cele articulate,cel mai lung tip de autobuz din Satu Mare,si nu intelege nimeni cum de astfel de autobuze sunt programate pe aceste stradute superaglomerate de masini parcate pe ambele parti ale respectivelor stradute.Dar cel mai ciudat este faptul ca aceste linii, 3, 5, 7,10, 23 ,se inghesuie zilnic pe aceste stradute superaglomerate din Carpati2 pentru o singura oprire, O SINGURA STATIE situata pe strada Ganea,langa Unicarm de unde urca 1 sau 2 calatori(de multe ori statia este absolut goala)!!Statia respectiva se poate amenaja foarte simplu pe Bulevardul Lucian Blaga pentru ca distanta este foarte mica,sub 150 de metri de strada Ganea,iar liniile 3, 5, 7,10, 23 sa aiba statia de pornire de la OMV-ul de pe Lucian Blaga,unde exista spatiu suficient pentru stationare si pornire astfel incat sa nu mai intre in Carpati 2 pe strada Ambudului unde zi de zi se blocheaza in trafic.

    • Pistike Răspunde

      Corect, așa ar trebui!
      Chiar mai mult, să interzică de tot transportul în comun, bicicletele, trotinetele electrice și ,ai ales circulația pietonilor, circulația în românia, la modul general și în Satu Mare, în mod special, să se facă exclusiv cu mașina proprie!
      PLM de pietoni, trebuie împușcați, la ce plm le trebuiesc două trotuare + stații de autobuz?!?

      Bravo fecior, sper că ai prins ironia!! M-aș căca fix în locul în care tu ai loc liber în loc de creier!

      • @Pistike Răspunde

        Să te caci fix în gaura care te-a fătat.Ar fi mai simplu și sigur nu ai mai necesita deplasare!…

  2. Vasile Belbe Răspunde

    O amendă de 2500 lei ar rezolva problema.

  3. Ionica Răspunde

    Aditional, ar fi bine sa se faca alveole pentru statiile de autobuz. In mai multe locuri din oras statia de autobuz este plasata direct pe unica banda de circulatie pe sens, in unele cazuri la ~5 metri de intersectie sau de semafor. Aducem in atentia Transurban ca ar fi indicate alveole in asemenea cazuri, sau o reorganizare a statiilor. In toate cazurile de fapt, statie de autobuz pe unica banda de circulatie pe sens nu este o practica buna. Multumim.

    • Pistike Răspunde

      Bună observație! Chiar că s-ar putea face pe multe străzi.
      Unele străzi nu au loc de alveole, dar acelea ar trebui transformate în sensuri unice, căci oricum nu este loc de circulație în ambele sensuri! Dar CINE s-o facă???

  4. Pistike Răspunde

    Dar mă întreb eu, de ce se plânge Transurbanul ca o chizdă?
    Păi ei nu sunt tot în subordinea primăriei, la fel ca și gardienii publici?
    Nu ar fi mai simplu și mai eficient ca în loc să se plângă ca o chizdă să să-l sune pe specialul de chișluca să-și facă cățeii lui treaba? Păi nu intră în sarcina gardienilor publici constatarea și sancționarea abaterilor la regimul circulației? Păi nu ei au în subordine inclusiv utilajul de ridicat mașini parcate aiurea?

    De fapt, nici măcar n-ar trebui să sune nimeni pe nimeni, ci tovarășii gardieni publici ar trebui să facă UZ de echipamentele din dotare! Camerele de supraveghere plătite de către noi sunt la ei, utilajul de ridicat este la ei, iar trântorii de gardieni publici sunt tot acolo, taie frunze la câini! Problema ar trebui să o rezolve tovarășul pensionar special chișluca! Dar el nu este în stare, așa că ar trebui să-și prezinte demisia!

  5. roco Răspunde

    Rusine pentru cei care administreaza acest ziar online deoarece este ILEGAL si imoral sa permita comentariile cu limbaj suburban si impardonabil! Felicit pe cei foarte putini care au ceva de spus la modul civilizat si interesant (constructiv)!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.