Ultima actualizare: azi, 21:38

Locale

Un sătmărean a furat sute de metri de cabluri de telefonie. Prejudiciu uriaș!

Un sătmărean a furat sute de metri de cabluri de telefonie. Prejudiciul este unul uriaș, ridicându-se la zeci de mii de lei.

Ce spune poliția:

,,La data de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat persoana bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt calificat. În urma activităților investigative desfășurate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 33 de ani, din județul Satu Mare, ar fi sustras din municipiu, prin tăiere, aproximativ 450 de metri de cablu din cupru, care ar aparține unei rețele de telefonie fixă.

Prejudiciul rezultat, de aproximativ 67.000 de lei, a fost recuperat parțial. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat în formă continuată”.


Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    @ecologist: uite alt caz, tot aceeași problemă!

    • ecologist Răspunde

      Bine, și? Nu avem camere de supraveghere, nu avem poliție locală? Cum naiba poate fura cineva sute de metri de cablu fără să observe cineva ceva dubios? Că în brațe sigur nu le-a dus. Îți spun eu, nicicum nu se poate.

  2. Vlad Tepes Răspunde

    Nu avem informatia completa : nenorocitul e retinut sau lasat liber sa mai poata fura niste cabluri pina se termina cercetarea…?

  3. Varu Răspunde

    In complicitate cu cei de la electrica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.