Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Urgențe stomatologice gratuite la UPU Satu Mare, în viitorul sediu extins

Urgențe stomatologice gratuite la UPU Satu Mare, în viitorul sediu extins al unității. Reușita îi aparține medicului stomatolog Cosmin Rațiu, președinte al Colegiului Medicilor Stomatologi din județul Satu Mare. 

În cadrul proiectului de extindere a Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare s-a decis înființarea unui cabinet de urgențe stomatologice cu servicii gratuite. Anunțul a fost făcut de medicul stomatolog Cosmin Rațiu.

,,În cadrul acestei după-amieze am avut o întâlnire benefică cu domnul președinte al Consiliului Județean Pataki Csaba și domnul vicepreședinte Buzgău Oliviu, legat de înființarea cabinetului de urgente stomatologice în cadrul extinderii UPU Satu Mare. Cele doua oficialități au fost foarte deschise și doresc susținerea necondiționată a acestui proiect realizând importanța acestuia pentru întreaga populație. Directorul de Sănătate Publica, dr. Macrina Mihai, precum și președinta C.A.S Satu Mare, doamna Mihaela Curta, sunt printre principalii susținători ai acestui proiect. Punem la dispoziția cetățenilor un cabinet pentru urgențe medicale stomatologice, de care vor putea beneficia toți pacienții județului, iar costurile manoperelor vor fi gratuite”, a spus dr. Cosmin Rațiu.

Prezența acestui cabinet este foarte benefică în tratarea afecțiunilor care au un prag ridicat de durere, în cadrul afecțiunilor din sfera cavității bucale: afecțiuni sângerânde a pacienților cu comorbidități și boli cronice care nu pot fi tratate în cadrul unui cabinet stomatologic uzual. Totodată, pacienții care suferă traumatisme minore, lovituri de copite, pot beneficia de intervenția rapida a medicilor stomatologi.

7 comentarii

  1. Eu Răspunde

    Domnule Dr. Cosmin Ratiu ,de ce prostitii lumea”Satmareni”? Vin alegerile cumva? Cine si din ce va plati Medicii care vor lucra la aceea “Urgenta”? Predecesorul dumneavoastra Domnul Dr. Simu Flaviu are o vorba : In Stomatologie nu exista urgente,doar neglijente! Cu respect ,aveti dreptate Domnule Dr. Simu!

    • Adi Răspunde

      Este un proiect bun pentru noi cetățeni de rând care sâmbăta sau duminică nu ne permitem sa intram la un medic privat , nu avem bani .
      Bravo domnu Rațiu , așa trebuie să facă fiecare .

      • Eu Răspunde

        @Adi , da este un proiect bun sa mai incercat infiintarea ei doar ca nu era cine sa-i plateasca pe medicii! Ori nici acum nu vad de unde vor fii ei platitii ? Dar na ,da bine inainte de alegeri ! Se pare ca uni chiar au pus “botul” !

  2. 😮😮😮 Răspunde

    …. consultul si tratamentul psihologic ca si cel stomatologic nu fac parte (adica sunt exclusi) din pachetul de asigurari de sanatate care se deconteaza, indiferent ca ar fi urgenta ori ba. Sunt curios ce manevre sau artificii vor sa faca ca sa le includa. Dar intitiativa e salutara.

  3. GB Răspunde

    “Reușita”… “prezența acestui cabinet”…???!! 🤨Scrieți asta după vreo 2-3 ani de la înființarea lui și evaluarea pozitivă! Aaaa… proiecte, intenții, susțineri, etc… NE E PLIN PODUL DE AȘA CEVA!

  4. Sandra Răspunde

    Felicitari !!!

  5. Potoki This No Răspunde

    Ce cauta mustaciosu acolo? E ceva pomana, mancat, baut? Ca pe la astfel de “evenimente” se arata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.