Ultima actualizare: ieri, 20:15

Locale

Sătmărean depistat pozitiv la DrugTest. Ar fi avut droguri și în mașină

Sătmărean depistat pozitiv la DrugTest. Bărbatul fi avut droguri și în mașină, mai exact ,,un plic cu materie vegetală de culoare verde-live”, descoperit pe bancheta autoturismului.

Ce spune poliția:

,,La data de 7 noiembrie, în jurul orei 00.10, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe Drumul Județean 193, în localitatea Borlești, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au oprit un autoturism, la volanul căruia s-ar fi aflat un bărbat de 36 de ani, din Negrești-Oaș.

În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, polițiștii au identificat pe bancheta autoturismului un plic cu materie vegetală de culoare verde-live, susceptibilă a face parte din categoria substanțelor psihoactive. Cauza a fost preluată de Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, în vederea continuării cercetărilor.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.