Ultima actualizare: azi, 13:17

Locale

VIDEO. Campionat! Polițiștii din Satu Mare s-au antrenat în conducerea autospecialelor

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare-Biroul de Pregătire Profesională, au organizat ,,Campionatul de conducere a autospecialelor de poliție, în regim prioritar”.

Aflată la prima ediție, activitatea a fost concepută pentru o pregătire suplimentară a polițiștilor și a fost organizată sub forma unui concurs.

Polițiștii au fost receptivi la inițiativa instructorului în domeniul conducerii preventiv-reactive a autospecialelor de poliție, dovadă fiind participarea a 12 echipaje cu un număr total de 24 de polițiști.

Având ca locație Aeroportul Internațional Satu Mare, aceștia au trebuit să parcurgă diverse probe de îndemânare, contracronometru, în care și-au testat și perfecționat abilitatea de a conduce autospecialele într-un mod operativ, eficient, respectând în același timp principalul scop, anume siguranța cetățeanului și a oricărui alt participant la traficul rutier.

Pe această cale, reamintim cetățenilor obligația de a respecta legislația rutieră aflată în vigoare și, totodată, să respecte ceilalți participanți la traficul rutier, prin abordarea unei conduite preventiv-reactive.

2 comentarii

  1. Pistike Răspunde

    Super, mișto! Bravo băieții!

    Destul cu joaca, acum înapoi la muncă!
    Sunt foarte mulți “piloți” pe șoselele, care fac depășiri gen “Need for speed”!
    Bicicliștii încă circulă pe întuneric fără cele mai minime echipamente de siguranță!!!

    Hai, la treabă, că mintenaș vă paște și pe voi o grevă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.