Ultima actualizare: ieri, 22:22

Locale

VIDEO. Eroi în uniformă! Femeie căzută pe marginea drumului, salvată de un polițist și un jandarm

Un polițist și un jandarm din județul Satu Mare care se deplasau la o intervenție 112 au observat o femeie, în vârstă de 39 de ani, care a căzut pe marginea drumului. Cei doi au sunat la 112 și i-au acordat femeii inconștiente primul ajutor.

Echipajul de urgență se afla la 50 km distanță față de locul incidentului, așadar, cei doi, fără să stea pe gânduri, au urcat femeia în mașina Poliției și s-au întâlnit cu ehcipajul de urgență la mijlocul drumului.

Europol a publicat imaginile cu cei doi, felicitându-i pe aceștia pentru intervenția exemplară.

„Un echipaj de poliție ce se deplasa la o intervenție a fost salvarea unei femei de 39 de ani, dintr-un sat din județul Satu Mare.
Patrula mixtă formată dintr-un polițist și jandarm, în timp ce se deplasa la o intervenție 112, a văzut o persoană care a căzut la marginea drumului. Colegul nostru Antim și jandarmul Alex nu au ezitat să reacționeze, au oprit autospeciala, au anunțat dispeceratul să redirecționeze altă patrulă la apelul 112 și au procedat la acordarea primului ajutor femeii care se afla căzută, în stare de inconștiență.
După ce au acordat primul ajutor, însemnând verificarea pulsului și asigurarea căilor respiratorii, colegii noștri au decis să nu aștepte la fața locului echipajul de urgență care venea de la o distanță mare, de 50 km și s-au deplasat în întâmpinarea ambulanței.
Când s-au întâlnit la mijlocul drumului, au transferat persoana în ambulanță și ulterior au aflat că femeia se afla în afara oricărui pericol. Din fericire, intervenția promptă a colegilor a făcut ca acest caz să aibă un deznodământ fericit. Nu vrem să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă femeia nu ar fi fost observată de nimeni, mai ales în condițiile în care vorbim despre o zonă rurală, cu trafic foarte redus.
Le transmitem felicitări colegilor noști, Antim și Alex! Și cu această ocazie atragem din nou atenția asupra importanței organizării pentru polițiști a unor module de pregătire pe segmentul de prim-ajutor, mai ales în condițiile în care, de cele mai multe ori sunt primii ajunși la fața locului”, transmite Sindicatul Europol.

3 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Cei cu voi bă?care eroi? polițiștii erau obligați să intervină,altfel puteau fi cercetați penal.

  2. Dorel Răspunde

    Hai să aplaudăm și bancomatul când ne dă bani , pentru asta sunt plătiți !

  3. Gimi Răspunde

    Felicitări Antim Benchis!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.