Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

VIDEO. Formația Argus, melodie specială de Ziua Națională a României: ,,Îmi iubesc țara!”

Formația Argus din Satu Mare a lansat o melodie specială de Ziua Națională a României. ,,O călătorie sonoră ce îmbrățișează momentul crucial al Marii Uniri din 1918, oferind ascultătorilor o senzație profundă de conectare cu istoria și identitatea românească”, spun autorii melodiei.

Argus le aduce românilor o bijuterie muzicală cu ocazia Zilei Naționale a României: “Îmi iubesc țara”. Cu o orchestră plină de pasiune și versuri ce ating sufletul, Argus creează un portret sonor al tradițiilor și obiceiurilor noastre, inspirat de frumusețea țării noastre. Videoclipul melodiei a fost filmat la Cetatea din Ardud.

,,”Îmi iubesc țara” nu este doar o melodie, ci o poveste muzicală care explorează frumusețea tradițiilor, evocând în acorduri și versuri emoții legate de dragostea pentru țară. Este un omagiu adus moștenirii noastre culturale și un strigăt de mândrie pentru tot ceea ce înseamnă să fii român. Descoperă spiritul și pasiunea din spatele istoriei noastre, însoțite de sunetele captivante ale lui Argus în “Îmi iubesc țara”. În ziua noastră națională, această melodie devine coloana sonoră a recunoștinței și unității, invitându-te să te lași purtat de valul emoțiilor patriotice”, se mai arată în descrierea videoclipului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.