Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

VIDEO. PSD se dezice de Cristescu. Govor: A fost un accident, nu-l mai dorește nimeni

PSD se dezice de Cristescu. În cadrul unei conferințe de presă organizată luni după-masa, 20 noiembrie, președintele Partidului Social Democrat Satu Mare, Mircea Govor, a spus că partidul a luat decizia de a se dezice total de deputatul Radu Cristescu: ,,Nu-l mai dorește nimeni”, a spus Govor.

Radu Cristescu a fost ales deputat în anul 2020, candidând pe listele Partidului Social Democrat, însă acum partidul care l-a trimis în Parlamentul României se dezice de el: ,,A fost un accident”, spune Mircea Govor, precizând că echipa PSD știe ce are de făcut și ,,nu primește lecții de la alții’‘. De asemenea, în cadrul conferinței de presă la care au participat mai mulți primari social-democrați din județ, președintele PSD Satu Mare a ținut să transmită un mesaj de unitate.

,,Ne respectăm între noi, știm ce avem de făcut și nu primim lecții de la alții. (…) Am ținut să transmite un mesaj, în primul rând de unitate și de colaborare excepțională la nivelul Organizației Județene PSD. Primarii noștri, dacă au nemulțumiri vizavi de cum funcționează unele lucruri și dacă au anumite probleme știu ce au de făcut și știu la cine să apeleze. (…) Nu avem nevoie de absolut nimeni din exterior să vină să ne dea lecții”, a spus Mircea Govor, făcând referire la deputatul Radu Cristescu: ,,Noi suntem un partid foarte disciplinat și l-am făcut deputat, dar nu cred că își mai dorește cineva încă un accident de genul pe care l-am avut în 2020”.

La finalul discursului, Mircea Govor a spus că singura problemă a PSD Satu Mare este ,,să știm anul viitor cu cât o să-i batem pe adversarii noștri politici”.

13 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Ce ai Govoras?ai uitat când lingeai clanța parchetului unde tatăl interlopului era procuror inspector?amu te dai barosan că ai scăpat de pârnaie poți mulțumi jegoșilor speciali din justiție.

  2. c-block Răspunde

    Și înainte de asta a fost Valer Marian, altă greșeală dar tot așa gălăgios și cu gura mare. Nu-s cam multe toarăș? Nu aveți un sistem de primenire mai eficient a catindaților?

    • David Răspunde

      Și după Valer Marian a venit emanația lui (activă sau pasivă?), Virgil Dragoș,cea mai mare greșeală a lui Govor ?

  3. 😝 Răspunde

    Gunoiul roșu.

  4. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Dar pe tine măi govorila cine te mai vrea?
    Ordinaru dracului.
    Nu vezi ce moaca de borfaș ai.

  5. Aurel Răspunde

    Să nu îl lege ăștia doi până la alegeri pe profesorul de șmecherie!

  6. Mae Răspunde

    Vreau sa ne spună și cu Ciprian Tișe. A Fost un accident !!!! Ce mai caută analfabeta ai în partid !!!!!! Penal în toată regula !!! Dn Cristescu mergeți la PNL !!!

  7. Varu Răspunde

    Stați liniștiți fraților,la alegeri iarăși o să fie accidente, că tovarășul penalist are nevoie de bani și de influență,acuma pozează în victimă și cere statului român o grămadă de bani.

  8. Mae Răspunde

    Care Primari !!! Se vorbește ca Dn Govor Mirciulică merge pe la ei (la primarii cu colecta )așa ca primarii nici nu vreau sa audă de El !!!!!! Toți ar trece la PNL !!!! Numai Mirciulica îi are pe toți la mănă cu ceva !!!!!!! Vai vai

  9. Bartok Răspunde

    Nimeni nu poate face alianță cu Cozma

  10. Beny Kira Răspunde

    PSD pierde!

    • Big Brother Răspunde

      Nu ti-e rusine dupa atata santaje sa vinzi de la balastierele tale la investitiile din judet?? Alooooo DNA dormiti in papuci?????!!!!

  11. Carmen Silvia Răspunde

    …nu că nu aș ști cine este Cristescu!!!…adevărul este că spune exact ce gândește și punctează anumite lucruri foarte bine.Este normal că a devenit un spin in coasta PSD-ului din Sătmar!…sincer tovarăși…nu știu care membru este mai puțin dorit??… Cristescu…sau Govor!!!!….mereu vă legați de procurorul Cristescu,care a fost tatăl lui Radu Cristescu,dar daca memoria nu îmi joaca feste…TOTI…ABSOLUT TOTI,ați fost linge clanțe la procurorul Cristescu!!!…nu că ar fi fost corect,dar toți ați beneficiat de favorurile lui Cristescu,pe mulți dintre voi care acum vă dați mari “corecți”…procurorul Cristescu va acoperit,și chiar mai mult a avut o contribuție directă la numirea unora dintre voi in funcții sus puse!…fiul la vremea respectivă era un tânăr zurliu,care își permitea absolut tot,ușor arogant…dar acest lucru nu la făcut să fie mai puțin inteligent!!….la vârsta maturității,s-au dovedit a fi total diferit de tatăl său,a devenit un bărbat inteligent care a știut exact ce are de făcut….nu pot decât să îl admir!!…in schimb voi,ați rămas aceleleasi persoane,inodore,insipide că atunci când ați fost scuipătoare comuniste!…ar trebui să aveți rușine,dar va lipsește cu desăvârșire!….su apropo domnule Govor,de corect su cinstit ce ești ai cochetat cu imoralitatea ,corupția,abuzuri de tot felulcare te-au dus la porțile pușcăriei!!!…Radu Cristescu nu are un așa palmares ..o asemenea performanta….așa,că ar fi indicat domnule Govor sa lași ipocrizia de o parte su să îți vezi de viață inbuibata și mizerabilă pe care o ai

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.