Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

VIDEO. Sprijin pentru familia din Moftin. Ajutoare, sobă, iar primarul le-a cumpărat un frigider

Sprijin pentru familia din localitatea Moftinu Mic ce trăiește în condiții inumane. Familia a fost vizitată de mai multe persoane, iar primarul le-a cumpărat un frigider, informează Buletin de Carei. 

Cazul familiei Debreceni din satul Moftinu Mic, comuna Moftin, județul Satu Mare este unul sfâșietor. Mama imobilizată la pat și fiul ei grav bolnav trăiesc în condiții de-a dreptul inumane. Locuința familiei a fost deja vizitată de mai multe persoane care le-au dus ajutoare, iar în cursul zilei de miercuri, 15 noiembrie, familia a primit din partea primarului un frigider. De asemenea, potrivit sursei citate, familia a primit și o sobă pe care să gătească și care să le ofere și căldura necesară.

Oamenii pot în continuare să ajute familia, fiind lansat și un apel în acest sens.

,,Mamă imobilizată la pat și fiul ei bolnav trăiesc în condiții inumane. Poate sunt doritori care vor să ajute, am dori să achiziționăm un container de locuit, o sobă de teracotă și paturi. Familia trăiește în județul Satu Mare, Moftinu Mic. Persoana de contact: Darius Ana Cicalău, număr de telefon 0770.109.423”, se arată în apel.

Un comentariu

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Frumos. Dar la ăștia stă acoperișul să cadă. la prima zăpadă mai zdravănă se vor trezi sub cerul liber. Casa aia este pericol să stai înăuntru! Și mizeria aia dimprejur este incalificabil. Asta oricât de bolnav ai fi. E o cocină. Întrebare – până la acest articol serviciile sociale ce au păzit???? Cât de grav trebuie să fie cazul ca să se autosesizeze? Și acel copil foarte bolnav unde era în timpul înregistrării? Că dacă nu era de față înseamnă că se poate mișca. Și dacă se poate mișca își poate strânge boarfele măcar odată pe an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.