Ultima actualizare: ieri, 21:54

Locale

Vin Sărbătorile, vin. Când se deschid târgurile de Crăciun din țară

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, așa că mai sunt doar câteva zile până se vor deschide porțile târgurilor de Crăciun din România. Timp de aproximativ două luni, românii, dar și turiștii străini se vor putea bucura de zecile de târguri festive din cele mai mari piețe și parcuri, titrează digi24.ro.

Se fac ultimele pregătiri pentru Târgurile de Crăciun. În Capitală vor fi nu mai puțin de trei. Primul se va deschide pe 29 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. Vizitatorii vor fi așteptați la casa lui Moș Crăciun, să se dea pe patinoar sau în carusel, până pe 27 decembrie. Târgul din Piața Constituției se va deschide la doar o zi distanță, pe 30 noiembrie și va ține până pe 26 decembrie. Nu în ultimul rând, „Orașul lui Moș Crăciun”, din Parcul IOR, își va deschide porțile pe 1 decembrie.

Craiovenii vor intra în povestea „Crăiasa Zăpezii”. Aceasta e tema târgului de anul acesta. Va începe pe 17 noiembrie și își va închide porțile după Anul Nou. Craiova face pregătiri pentru sărbătorile de iarnă încă din luna mai, când au început să instaleze decorul de Crăciun.

Tot pe 17 noiembrie se deschide și Târgul din Sibiu, deschis prima dată în 2007.

Piața Unirii din Cluj-Napoca devine și anul acesta locul în care faptele bune, colindele și poveștile de Crăciun își dau întâlnire, astfel că vizitatorii vor intra pe deplin pe un tărâm de poveste, cu multe luminițe și personaje spectaculoase, în perioada 24 noiembrie 2023 – 1 ianuarie 2024.

Târgurile din Timișoara și Brașov vor rămâne deschise o perioadă mai lungă, până pe 7 ianuarie.

Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun din municipiul Satu Mare

Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun de la Satu Mare. Târgul se va deschide la sfârșitul lunii noiembrie și va fi amplasat în Piața 25 Octombrie din municipiu.

Târgul de Crăciun din municipiul Satu Mare va avea loc în perioada 30 noiembrie 2023 – 3 ianuarie 2024, iar nu mai puțin de 30 de căsuțe ale producătorilor și comercianților de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă vor fi amplasate în Piața 25 Octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.