Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

A furat 1.000 de lei de la o bătrână bolnavă din Negrești-Oaș. Femeia l-a iertat!

Un bărbat din Negrești Oaș a intrat în casa unei vecine bolnave și a furat suma de 1.000 de lei. Femeia l-a iertat pentru că acesta i-a restituit, ulterior, banii.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul a intrat ilegal pe ușa neasigurată în locuința bătrânei bolnave, care îi era vecină, sustrăgând suma de 1.000 de lei. În momentul furtului, femeia a fost plecată de acasă să își administreze o injecție, iar lipsa banilor a descoperit-o la întoarcerea sa acasă.

Vecina bătrânei a povestit că l-a văzut pe individ urcând pe strada Puturoasa la scurt timp după ce părăsise casa. Vârstnica a povestit și că, vara trecută, suma de 100 de euro a dispărut în timpul lucrărilor la domiciliu realizate de acelaşi bărbat, dar acesta a negat implicarea sa.

În urma investigațiilor, bătrâna a identificat hoțul. Potrivit vecinilor, acesta muncește cu ziua în localitate.

Bărbatul a recunoscut fapta, declarând că în data respectivă s-a deplasat la locuința bătrânei, care nu era acasă, a intrat în locuință pe ușa neasigurată, iar dintr-o încăpere, de sub o față de masă a sustras suma de 1.000 lei. Acesta a explicat că a cunoscut locul unde își ține femeia banii întrucât în trecut a efectuat diverse lucrări la domiciliul acesteia. Bărbatul a spus că a sustras suma sub influența alcoolului și că a restituit imediat banii când i s-a adus la cunoștință fapta sa.

Bătrâna a ales să-i acorde iertarea, povestind că acesta a revenit ulterior, ajutând-o în gospodărie.

Procurorii au dispus, în această săptămână, neînceperea urmăririi penale faţă de bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.