Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Minoră şantajată cu un videoclip pentru a întreţine relaţii. Răzbunarea unui tânăr

O minoră din judeţul Satu Mare a fost şantajată de către un tânăr de 18 ani să întreţină relaţii intime, după ce acesta a intrat în posesia unei filmări în care copila dansează pe o canapea, în lenjerie. Tânărul ar fi făcut acest lucru după ce ar fi muncit pentru părinţii fetei şi ar fi fost neplătit pe o perioadă de două săptămâni.

Potrivit informațiilor PortalSM, în decembrie 2021 tânăra s-a filmat singură dansând, în lenjerie intimă, pe canapea. Ea a trimis filmarea, din greşeală, unui prieten de 16 ani, de pe SnapChat. Pe urmă i-a cerut să steargă filmarea, spunând că a fost o greşeală. Tânărul a spus că a şters filmarea filmarea, dar a trimis-o unui prieten, de 18 ani, care o cunoştea pe fată.

În data de 13.03.2022, copila a fost contactată pe aplicația Facebook, printr-un cont fals, de către o persoană care i-a cerut să îi trimită videoclipuri cu ea, cu conținut indecent, amenințând-o că, în caz contrar, va distribui membrilor de familie și prietenilor ei un videoclip în care aceasta s-a filmat dansând îmbrăcată sumar pe canapea.

Pentru că aceasta a refuzat, băiatul si-a schimbat numele de cont, i-a furat fetei identitatea și a distribuit, pe aplicaţia de socializare videoclipul cu care a încercat să o șantajeze.

Eleva a depus plângere la poliţie şi astfel că au fost adunate probe din care rezultă că în spatele contului fals este un tânăr de 18 ani.

În timpul audierilor, acesta şi-a recunoscut vina şi a declarat că totul a fost o răzbunare. El a mai relatat că a vrut să se răzbune pe familia fetei, întrucât nu i-au fost plătite două săptămâni pe care le-a muncit la societatea acestora. Tânărul a povestit anchetatorilor că i-a solicitat minorei să-i mai trimită și alte clipuri video și să se întâlnească pentru a întreține relații, iar întrucât aceasta a refuzat, a distribuit videoclipul către trei persoane din anturajul acesteia, printre care şi unui profesor.

După mai multe luni, în faţa instanţei, tânăra şi-a retras plângerea. Totuşi, şantajistul este obligat de către instanţă să urmeze măsuri educative pe o perioadă de 5 luni.

Sentinţa a fost dată în cursul acestei săptămâni.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.