Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Aparat pentru depistarea drogurilor la Spitalul Județean: ,,Depistează toate formele de droguri”

Spitalul Județean de Urgență (SJU) Satu Mare va avea un aparat pentru depistarea drogurilor, iar investiția se ridică la sute de mii de euro. ,,Depistează toate formele de droguri”, a spus primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, în cadrul unei conferințe de presă.

Aparatul este unul ultramodern, spune primarul Kereskenyi Gabor, și vine în sprijinul Serviciului de Medicină Legală. De asemenea, edilul a spus că aparatul poate depista toate tipurile de droguri, fiind o investiție ce se ridică la 300.000 de euro.

,,Vom sprijini dotarea Spitalului Județean Satu Mare cu aparatură modernă care depistează toate formele de droguri, care să ajute IML-ul. Este vorba de un aparat ultramodern, în jur de 300.000 de euro care depistează toate formele de metamfetamină și care nu se poate șmecheri, ca să zicem așa. Este un aparat care nu există în zonă, iar astfel și noi vom sări în ajutorul societății sătmărene, prin Consiliul Județean”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

4 comentarii

  1. ... Răspunde

    Ăsta e fix ce îmi trebuia, Mulțumesc

  2. Nha Răspunde

    Si ce doreste don primar, putina campanie electorala? Mai nou e purtatorul de cuvant al CJ? 😂

  3. Mr Doc Răspunde

    Nu mai mancati cozonac cu mac …iesiti pozitiv la consum de droguri….

  4. Ph Răspunde

    300.000 euro pentru ce anume? Nu înțeleg. IML este subordonat/finanțat de catre primărie? Știu că sunt diverse bugete (cultură, educație, investiții, sănătate, samd), dar nu înțeleg de ce atâția bani pt așa ceva. Faceți naibii curat în oraș, atâtea clădiri/terenuri degradate care stau să cadă, unele ocupate ilegal, școlile cer bani de la părinți pt săpun și hârtie igienică, pacienții sunt “rugați” să vină cu medicamente de acasă dacă sunt internați, câte și mai câte, iar noi achiziționăm aparat pt depistare droguri ca să ce? Să vină mai rpd rezultatele de la IML după rezultatele obținute de minunatele drog testere cu rată mare de fals pozitiv? Ce treabă au sătmărenii cu asta?/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.