Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

HARTĂ. Restricții în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, de Revelion

Restricții în Centrul Nou al municipiului Satu Mare, în seara de Revelion, anunță primăria. Astfel, sătmărenii sunt așteptați în Piața 25 Octombrie, însă nu își vor putea parca mașinile pe bulevardul Transilvania. Și accesul pietonilor va fi restricționat.

,,Stimați sătmăreni, pentru buna organizare a Revelionului în aer liber, vă informăm că din 31 decembrie, ora 07.00, până în 1 ianuarie la ora 02.00, parcarea pe Bulevardul Transilvania este interzisă. În timpul focurilor de artificii, accesul pe dig, pe cele două pasarele, în zonele marcate cu roșu, este interzis. În noaptea dintre ani se vor afla alături de noi si forțele de ordine pentru a se asigura de comportamentul adecvat al celor prezenți. Este interzisă folosirea de petarde și spargerea sticlelor! Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm la Revelionul în aer liber!”, informează Primăria Satu Mare.

Reamintim că în noaptea dintre ani, începând cu ora 21.00 și până la ora 02.00, în centrul Târgului de Crăciun, va avea loc o super petrecere alături de DJ sătmăreni: DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente și DJ Big Junior. De la petrecere nu vor lipsi nici vinul fiert și bunătățile culinare, iar dacă doriți să vă bucurați de priveliștea pe care o oferă Roata Panoramică, veți putea lua bilete începând cu ora 21.00.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.