Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Astăzi are loc priveghiul familiei decedate în accidentul de la Băbeşti

Astăzi are loc priveghiul familiei decedate în accidentul de la Băbeşti. Cele trei persoane, copilul de 13 ani, mama de 40 de ani şi bunica de 70 de ani, decedate în teribilul accident de sâmbătă vor fi îmormântate în cimitirul penticostal din Halmeu.
Aszăti, 25 decembrie, la ora 18:00 va avea loc priveghiul, la capela cimitirului penticostal Halmeu de pe strada Uzinei iar marți 26.12.2023 la ora 13:00 va avea loc înmormântarea.
Singura supravieţuitoare a accidentului, fiica de 17 ani, se pregăteşte de înmormântare…

Organele de anchetă au stabilit că drumul dintre Turţ şi Halmeu, de pe raza localităţii Băbeşti, nu a fost îngheţat, ci doar umed, în momentul accidentului de sâmbătă dimineaţa, când a avut loc accidentul în care trei persoane au murit: copilul de 13 ani, mama acestuia şi bunica.

Primele semne de întrebare au fost ridicate pentru a găsi o explicaţie a accidentului, şi anume cum a fost posibil ca pe drum drept, şoferiţa de 40 de ani să scape controlul autoturismului iar maşina să intre în şanţul pplin cu apă. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că nu era gheaţă pe carosabil, erau + 1,5, + 2 grade Celsius. Carosabilul era într-adevăr umed, potrivit informaţiilor PortalSM.

Tragedia care a zguduit judeţul

Amintim că trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident produs în localitatea Băbești, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț plin cu apă. Mama, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, în timp ce o minoră, fiica șoferiței, a fost grav rănită. Potrivit informațiilor PortalSM, familia mergea la biserică atunci când s-a produs nenorocirea.

Familia era din localitatea Turț, erau adventiști, iar sâmbătă dimineața s-au urcat în mașină și se îndreptau spre Halmeu, la un lăcaș de cult, potrivit informațiilor PortalSM. Doar că, în localitatea Băbești, șoferița a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza drumului alunecos, și a intrat cu mașina într-un șanț plin cu apă. În urma accidentului, trei persoane au decedat: conducătoarea auto, fiul acesteia (13 ani) și bunica (70 ani). Fiica șoferiței, o minoră în vârstă de 17 ani, aflată și ea în mașină, a fost rănită grav și transportată de urgență la spital.

4 comentarii

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Ar fi totusi o chestie ca sa va hotarati odata cu religia lor, ba adventista, ba penticostala. Sau pentru voi e totuna???? Nu ca acum ar mai conta. Dar asa pentru informare corecta.

  2. Alina Răspunde

    Măi,”de aici înțelege ce vrea” ce contează religia când au murit 3 suflete! Nu știu cine ești,da e clar ca nu ai gram de compasiune,p lângă ca ești prost,mai și claxonezi

    • De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

      Măi fato care așa religioasă pari că vii să te cerți de sărbătoare, aia nu a ajuns la creierul tău că este absolut vina lor ce s-a petrecut? Eu am zis că ziariștii ăștia de la portal atâta nu sunt în stare să ne furnizeze date corecte. Nu că m-ar interesa defel religia lor. Eu de felul meu sunt romano-catolic dar asta nu contează aici. Așa că lasă tu prostiile și du-te la spălat vase sau ce mai e de făcut prin casă. Aia care se ceartă într-o mare sărbătoare creștină după mine are mari probleme la mansardă. Adică este un creșin de fațadă. Și să știi că nu pot să am compasiune față de persoane spălate pe creier și care își caută cu lumânarea. Gen turma lui Dumnezeu care traversează ca vitele de la biserica de pe Lalelei. Că uite că în anumite cazuri șeful nu te scoate din pârleală. Sincer mi-e milă de copil. Așa că te rog lasă mai bine teoriile tale ieftine cu compasiunea că în anumite cazuri nu-și au locul. Ca de exemplu aici sau ca de exemplu la incendiul de la Tohani. Că și acolo degeaba a zis omul la patron că nu e bine el a mers până a dat cu capul de perete. Și vai ce mai regretă acum! Nu-i așa? Spune asta copilului carbonizat. Inconștiența ucide.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.