Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Nenorocire la Spitalul Județean Satu Mare! Un pacient s-a aruncat pe geam și a murit

Nenorocire la Spitalul Județean Satu Mare după ce un pacient a sărit de la etajul al doilea al spitalului, și a murit. Nu se cunosc, deocamdată, detalii despre cauza care a stat la baza gestului bărbatului. 

Jurnaliștii PortalSM au încercat să afle mai multe detalii de la purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Satu Mare despre pacient.

După ce a fost vizitat de sora lui, bărbatul s-a deconectat de la aparate, a fugit spre geam şi s-a aruncat în gol, spre disperarea personalului medical. El trebuia să fie externat mâine şi trimis la un spital din Cluj pentru o nouă intervenţie.
“Șoferul în vârstă de 53 ani, adus la UPU în data de 17 decembrie a.c. în stare critică cu traumatism cranio facial complex prin accident rutier, este operat de urgență și salvat de echipa multidisciplinară ORL, Buco maxilo facială și Oftalmologie, fiind admis în Terapie Intensivă intubat pe ventilator, cu o evoluție favorabilă, urmând a fi externat în data de 26 decembrie a.c. și trimis la Cluj-Napoca pentru o a doua intervenție la Clinica BMF. Azi, în data de 25 decembrie a fost vizitat de sora lui și la nici 2 minute distanță de la plecarea acesteia, în fracțiuni de secundă s-a deconectat de la monitor, a fugit spre geam deschizându-l și a sărit în gol, spre disperarea personalului medical prezent care nu a reușit să-l oprească”, a transmis Spitalul Judeţean, pentru PortalSM.

 

Poliţia a deschis o anchetă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.