Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Atenție la falșii colindători! Avertismentul unui primar

Atenție la falșii colindători! Un primar din județul Satu Mare avertizează: profitând de perioada Sărbătorilor, indivizii se dau drept colindători, intră în casele oamenilor, în special în locuințele persoanelor vulnerabile, și fură ce apucă. 

Primarul comunei Călinești-Oaș, Dinu Birtoc, le atrage atenția locuitorilor să fie atenți de Sărbători și să aibă grijă pe cine primesc în case. ,,În fiecare an ne confruntăm cu furturi din locuințe în urma așa-zișilor colindători”, spune edilul.

,,Stimați locuitori, suntem în preajma Sărbătorilor de iarna și fac un apel la toți cetățenii, în fiecare an ne confruntăm cu furturi din locuințe în urma așa-zișilor colindători, care nu sunt ai locului. Anul trecut au fost furate de la mai multe persoane vulnerabile și bătrâni, pensia și bunuri precum telefoane, alimente și haine. A fost nevoie de intervenția politiei din mai multe secții pentru ai putea depista pe făptași. Știm, e Crăciun și se colinda, dumneavoastră decideți pe cine primiți în case, noi avem obligația să vă prevenim. În urma discuției purtata cu politia și jandarmeria, ne-au asigurat că vor patrula în zonă și vor lua măsurile care se impun, dar să nu uităm că și domniile lor au Crăciunul”, a transmis primarul Dinu Birtoc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.