Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Mărturia unei sătmărence: ,,Mi-a alunecat mașina când am venit din Turț”. Urmează o anchetă

Accidentul mortal din județul Satu Mare s-ar fi putut produce din cauza drumului necurățat. O sătmăreancă ce a trecut prin zonă vineri noaptea a declarat, pentru PortalSM, că drumul era înghețat: ,,Mi-a alunecat mașina”, spune femeia.

Teribilul accident s-a produs sâmbătă dimineața, iar o sătmăreancă ce a trecut prin acea zonă vineri noaptea a spus că drumul era extrem de alunecos: ,,Azi noapte, când am venit din Turț spre Satu Mare, mi-a alunecat mașina. Erau înghețate drumurile. Poate acesta este motivul și în cazul lor”, a spus femeia, pentru PortalSM.

Anchetă drupă tragedie

Acum urmează o anchetă în cazul tragediei din localitatea Băbești, acolo unde o mamă, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, în timp ce o minoră, fiica șoferiței, a fost grav rănită, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț plin cu apă. Concret, autoritățile vor verifica dacă drumul era curățat.

,,Există încheiat un program comun de măsuri pentru perioada iernii încheiat între prestatorul serviciului de deszăpezire, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare și Consiliul Județean. Sigur, voi analiza și voi verifica cu colegii de la Consiliul Județean dacă condițiile meteo impuneau intervenția, inclusiv verificarea pe GPS dacă au patrulater”, a declarat prefectul Radu Roca, pentru PortalSM.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că șoferița ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă.


CITEȘTE ȘI:

3 comentarii

  1. Free Ducks Răspunde

    Mai lăsați-o în pila. Viteza se adaptează la condițiile de drum. Ca s-o grăbit oșanca la dzeul pocăit îi altă treabă.

  2. Varu Răspunde

    Corect, conduita preventivă este foarte importantă,doar că unii șoferi nici măcar nu știu ce înseamnă acest cuvânt.Pacat de acești oameni indiferent de ce religie erau Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.