Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Bărbat condamnat la închisoare cu suspendare după ce a accidentat un copil căruia i-a furat telefonul

Un bărbat din județul Satu Mare a fost condamnat la închisoare cu suspendare  după ce a accidentat un copil, în vârstă de 11 ani, care se afla în remorca mașinii lui. Minorul a urcat în remorca bărbatului după ce acesta i-a furat telefonul.

Potrivit informațiilor PortalSM,  incidentul a avut atunci când bărbatul a venit să predea lemnele unei familii, după ce aceștia cumpăraseră material lemnos în valoare de 1.600 de lei prin intermediul unui anunț pe OLX.

Pentru că bunica copilului nu avea suficienți bani sa achite toată suma, aceasta i-a cerut bărbatului o amânare,  dar bărbatul nu a fost de acord. Acesta i-a cerut minorului telefonul mobil pentru a îl suna pe tatăl lui șă rezolve situația. Copilul  i-a înmânat telefonul mobil, însă acesta nu l-a apelat pe bărbat, ci a băgat telefonul în buzunar. Copil i-a cerut să îi restituie telefonul mobil, însă acesta a refuzat, spunându-i că îl va restitui în momentul în care va primi întreaga sumă de bani.

Văzând că bărbatul refuză să îi înapoieze telefonul, copilul a urcat în remorca autoutilitarei strigând către acesta să îi dea înapoi telefonul, însă, șoferul a pus în mişcare autoutilitara.

La un moment dat, acesta a frânat, iar copilul s-a dezechilibrat şi a căzut din remorcă, pe partea carosabilă, lovindu-se în zona capului. Bărbatul şi-a continuat deplasarea, oprind autoutilitara după aproximativ 100 de metri, după care a coborât şi s-a îndreptat spre copil. Văzând că micuțul este ajutat să se ridice de către o persoană, s-a urcat la volan şi a plecat de la locul accidentului.

Copilul a suferit leziuni, necesitând intervenție chirurgicală și îngrijiri medicale timp de 13-14 zile.

Șoferul a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru părăsirea locului accidentului și la o amendă penală de 1.440 de lei pentru abuz de încredere.

Un comentariu

  1. Feri Poker Răspunde

    Daca era copilul judecatorului clar pedeapsa nu era de doi ani cu suspendare,ci de 10 ani cu executare !Astfel de judecatori merita sa li se majoreze salariile cu cel putin 10000 de lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.