Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Poliţist lovit cu pumnul şi ameninţat cu moartea, într-o secţie din Satu Mare

Un poliţist din judeţul Satu Mare a fost lovit cu pumnul în zona ochilui chiar în secţia de poliţie şi ameninţat cu moartea, de către un bărbat mort de beat. Agresorul, care a fost scos dintr-un şanţ, a fost condamnat, în această săptămână, la 1 an şi 10 luni de închisoare cu suspendare şi plata unor despăgubiri de 5.000 de lei.

Potrivit informaţiilor PortalSM în data de 06.08.2023, în jurul orelor 03:30, poliţia a fost sesizată prin apel de urgență 112 despre faptul că, în apropierea unui restaurant din zona Oaşului se află o persoană într-o stare avansată de ebrietate căzută în șanț și care nu se poate descurca singură. La faţa locului s-au deplasat doi poliţişti, iar pentru că bărbatul beat a devenit agresiv, aceştia l-au încătuşat şi l-au dus la sediul Secției Nr. 8 Poliție Rurală Gherţa Mică, unde se mai aflau doi poliţişti.

Aici i-au fost desfăcute cătușele, iar după 5 minute a sosit un echipaj SMURD, dar bărbatul a refuzat orice fel de consultație medicală, a început să-i înjure pe membrii echipajului SMURD şi pe celelalte organe de poliție. După plecarea echipajului SMURD, un agent de poliție a început să-i completeze o amendă iar bărbatul a început să îl ameninţe pe poliţist, să îi spună că îl omoară. Poliţistul a ieşit pe hol, dar bărbatul a ieşit după el şi la un moment dat a reuşit să îi aplice un pumn în zona ochiului, pentru care a avut nevoie de 3 zile de înghijiri medicale. Agresorul a fost încătuşat din nou, dar a devenit şi mai violent, şi a fost încătuşat şi la picioare. Cu toate acestea, l-a scuipat pe alt poliţist şi i-a spus că îl omoară atât pe el cât şi pe familia acestuia.

După alte 20 de minute, agresorul s-a calmat. Ulterior a primit arest preventiv şi arest la domiciliu.

În timpul audierilor, acesta a spus că nu îşi aminteşte nimic, dar după ce poliţiştii i-au arătat imaginile surprinse de bodycam-uri, a recunoscut şi a spus că regretă faptele.

Agresorul a fost şi în arest preventiv, respectiv arest la dimiciliu pe o perioadă de două luni. În această săptămână el a primit o pedeapsă de 1 an şi 10 luni de închisoare cu suspendare.

6 comentarii

  1. apolo Răspunde

    Imi doresc sa vad un judecator sau procuror lovit cu pumnul in timpul serviciului iar agresorul sa primeasca inchisoare cu suspendare!

  2. Irimus Răspunde

    Politistul nu are nici o vina?

    • Feri Poker Răspunde

      Vina politistului? Poate ca ai dreptate cu politistul,vina lui este ca nu a scos pistolul sa-i traga doua gloante-n freza gaozarului !tNu-ti doresc sa ai de-aface vreodata cu un osan de 1,90 m,vreo suta douazeci de kile beat si agresiv…

  3. altu fără bmw Răspunde

    În astfel de cazuri polițiștii din state nu stau la discuții, îi bagă la calmare pe cel în cauză până se trezește și nu se complică cu hârtii, declarații și audieri. Până la urmă pe cine să audiezi? Nu ar trebui să se facă la fel și la noi? Aici nu e vorba de drepturile sale cetățenești pentru că dacă ești trotil de băut/drogat și te urci la volan ești pericol public pentru tine dar mai ales pentru cei din jur. Vă dați seama dacă a sărit la bătaie peste polițai și nu mai ține minte nimic. Câtă minte poate avea un astfel de individ?

  4. Satmarean1 Răspunde

    @Feri Poker. Total deacord. Cand vom avea astfel de legi atunci multi se vor liniștit,pana atunci toți vom avea de suferit pt ca polițiștii vor întoarce spatele sa nu se complice și leafa vine ….și bine fac. Restul e can- can

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.