Ultima actualizare: azi, 14:00

Locale

Botinele: mai feminine decât ghetele

Chiar dacă îmbrăcămintea și încălțămintea sezonului rece în general este mai greu de asociat cu feminitatea, există totuși și elemente feminine care să ne încălzească pe timpul iernii. Unele chiar foarte feminine, fără nicio îndoială.

Botinele de dama de la Fashion Days sunt un tip de încălțăminte călduroasă, dar care îți aduce o notă de eleganță. Nu e așa că învălui frumos gamba, dând o notă de eleganță asortate cu o rochie elegantă? Merg la fel de bine și cu un pantalon, fie că e larg sau aproape mulat pe picior. Eleganța lor nu are limite, o să observați că și dacă le veți asorta cu o pereche de jeans nu le veți știrbi sub nicio formă eleganța naturală.

Sunt alegerea potrivită pentru o ieșire în oraș, pentru o plimbare prin parc sau pentru un eveniment într-un cadru oficial. Pe scurt, sunt versatile și esențiale în garderoba oricărei doamne. 

Suntem în luna decembrie, iar eu am ales anul acesta ca în loc de clasicele ghete, să pregătesc botinele pentru Mos Nicolae. Sper ca a fost încântat să vadă ceva puțin ieșit din comun, să vadă ca îl așteaptă o încălțăminte cu un aer rafinat  în loc de greoaiele ghete. Și cred ca a avut zâmbetul pe buze pentru ca dimineața nu am găsit o nuia, ci o  hârtiuță pe care era trecut linkul site-ului Fashion Days. Moșul știa ca botinele mele sunt cumpărate de pe acest magazin online, iar botinele de damă de la Fashion Days sunt pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele din care pot alege să mai comand. Puteți intra și voi in aplicatia Fashion Days pentru a vă bucura de outfituri de sezon la super preturi!

Nu rata cele mai noi tendințe, oferte imbatabile, plus livrare rapida si retur gratuit. Diversitatea botinelor putem spune ca este nemărginită, astfel pot fi satisfăcute nevoile și așteptările oricărei doamne, pot fi cu talpa joasă, cu toc înalt sau jos, elegante sau chiar casual, dar ceea ce le definește pe toate indiferent de aspectul acestora este comoditatea. 

Cu toate acestea, acest articol nu este adresat numai doamnelor, ci și domnilor cărora țin să le amintesc ca ne aflăm în luna cadourilor și o pereche de botine de pe Fashion Days poate reprezenta cadoul perfect pentru doamnele din viața lor, indiferent de vârsta acestora, fiind un exemplu de încălțăminte ce poate fi purtat în orice perioadă a vieții, iar luna decembrie este perioada potrivită să profităm cu toții de prețurile irezistibile și de gamă variată de produse ce pot însenina fețele, dar și garderoba celor apropiați nouă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.