Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Cadoul perfect pentru femeile din viața ta! Tratamente revoluționare la Cabinetul Ginecologic Dr. Viorica Varodi

Multe femei, atunci când sunt întrebate ce își doresc de sărbători, spun că nu își doresc decât sănătate. Vestea bună este că, acum, sănătatea poate fi pusă sub brad, alături de celealte cadouri de Crăciun. Cabinetul Ginecologic Dr. Viorica Varodi din municipiul Satu Mare vine cu o veste bună pentru femei, în această perioadă festivă!

În această lună, poți să le oferi femeilor din viața ta vouchere pentru tratamente inovatoare realizate cu dispozitivele BTL Emsella și Exilis Ultra 360 de la Cabinetul Ginecologic Dr. Viorica Varodi, dispozitive unice în județul Satu Mare.

Beneficiarele acestor vouchere își pot lua adio de la probleme precum: pierderi involuntare de urină, prolaps genital (gradul I), dureri pelvine, dificultăți sexuale.

Aceste aparate de ultimă generație, specializate pentru zona intimă a femeilor, sunt acum disponibile în oraș, marcând o premieră în județul Satu Mare și fiind accesibile în doar câteva orașe din România.

VOUCHER Cadou

Acest voucher cadou este darul perfect pentru orice femeie! Fie că vor folosi aparatele în scop medical sau în scop estetic, beneficiarele voucherelor se vor bucura de un răsfăț absolut, fără nicio intervenție chirurgicală sau consecințe.

Este perfect atât pentru a fi oferit mamelor, cât și soțiilor, surorilor, bunicilor, prietenelor… etc. Indiferent de vârstă, femeile care vor primi un astfel de voucher vor fi mai mult decât fericite să își rezolve problemele medicale sau să se bucure, pur și simplu, de… tinerețe fără bătrânețe.

Cei ce doresc să achiziționeze un astfel de voucher, sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0261 750 000 sau să scrie pe pagina de Facebook:

BTL Emsella și Exilis Ultra 360

BTL Emsella și Exilis Ultra 360, două aparate de ultimă generație destinate zonei intime a femeilor, sunt disponibile în municipiul Satu Mare doar la Cabinetul Ginecologic Dr. Viorica Varodi. Aceste dispozitive inovatoare oferă soluții eficiente pentru problemele specifice zonei pelvine, dar și un aspect întinerit, îmbunătățind calitatea vieții femeilor.

Dr. Viorica Varodi, un medic dedicat în totalitate meseriei pe care o practică, vine în ajutorul femeilor cu aceste aparate unice în județul Satu Mare, disponibile în doar câteva orașe din România. Aceasta își dorește ca, odată cu aducerea BTL Emsella și Exilis Ultra 360 la Satu Mare, nicio femeie să nu mai sufere din cauza problemelor intime neplăcute, precum: incontinență urinară, viață sexuală disfuncțională, musculatură pelvină slăbită, exces de grăsime… etc.

BTL Emsella

Beneficiile BTL EMSELLA:

  1. Stimulare musculară profundă: BTL EMSELLA utilizează tehnologia de stimulare electromagnetică pentru a activa în mod eficient mușchii pelvieni. Această metodă non-invazivă și nedureroasă contribuie la întărirea musculaturii pelviene fără a fi necesară intervenția chirurgicală.
  2. Tratament pentru incontinența urinară: Aparatul este recunoscut pentru eficacitatea sa în tratarea incontinenței urinare, ajutând femeile să recâștige controlul asupra vezicii urinare și să ducă o viață activă și lipsită de disconfort. BTL EMSELLA este primul dispozitiv, aprobat FDA, care folosește o tehnică unică, revoluționară, non-invazivă, pentru a trata incontinența urinară prin tonifierea mușchilor pubococcigieni.
  3. Îmbunătățirea vieții sexuale: BTL EMSELLA contribuie la întărirea mușchilor pelvieni, ceea ce poate duce la o viață sexuală îmbunătățită și la restabilirea plăcerii în intimitate.
  4. Procedură rapidă și confortabilă: Ședințele cu BTL EMSELLA sunt rapide și confortabile, durând doar 30 de minute. Pacientele pot reveni la activitățile lor obișnuite imediat după tratament.

Cum funcționează BTL Emsella:

Energia produsă de tehnologia HI-EMT provoacă stimularea și regenerarea musculară din zona pelvisului și restaurarea controlului neuromuscular. O singură ședință BTL EMSELLA poate induce mii de contracții supra-maximale. Este atât de puternic, încât într-o ședință de 28 de minute, poate produce 11,200 de contracții, echivalentul a 11,200 de exerciții Kegel!

Tratamentul este cu adevărat non-invaziv. Nu există nicio piesă sau sondă care trebuie introduse în corp. Pacienții se așează simplu, complet îmbrăcați, pe fotoliul de tratament, timp de aproximativ 30 de minute per ședință, tehnologia electromagnetică penetrând țesuturile vizate ale zonei pelviene, stimulând mușchii, întărind forța mușchilor și restabilind susținerea pentru organele pelviene.

Dispozitivul utilizează un câmp electromagnetic concentrat de mare intensitate, extrem de puternic (similar cu un RMN), cu acțiune selectivă și non-invazivă, penetrând profund țesuturile vizate ale zonei pelviene și stimulând mușchii, efectul fiind întinerirea zonei. În mod practic, își bazează eficiența pe energia electromagnetică focalizată.

BTL EMSELLA, PRO:

  • Tratament revoluționar & rapid pentru incontinența urinară, laxitate & rejuvenare vaginală

  • Nu are efecte secundare

  • Nu necesită spitalizare

  • Este o procedură nedureroasă, non invazivă, sigură și rapidă

  • Îmbunătățește și reface controlul asupra vezicii urinare & mușchilor pelvieni inferiori

  • Tratează întreaga zonă pelviană

  • Îmbunătățește viata de cuplu

  • Rată de succes de 95%

  • Mii de contracții per ședință

  • Tratează întreaga zonă pelviană

  • Pacienta rămâne complet îmbrăcată

  • 75% reducere a țesutului

  • Non-invaziv

  • Procedură rapidă

Exilis Ultra 360

EXILIS ULTRA 360 este un dispozitiv medical revoluționar, aflat în top in SUA, Europa și Asia, utilizat pentru rejuvenare vaginală, ce tratează atât incontinența urinară, cât și laxitatea vaginală. Totodată, crește sensibilitatea zonei intime, reduce excesul de grăsime, fiind o procedură nedureroasă și minim-invazivă.

Cum funcționează Exilis Ultra 360:

Exilis Ultra 360 este o alternativă sigură și eficientă, non-chirurgicală, la procedurile de rejuvenare vaginală, respectiv vaginoplastie și labioplastie. Dispozitivul utilizează energia radiofrecvenței pentru a spori fluxul de sânge în zona vaginală, ducând la tonifierea peretelui vaginal și a zonei vulvare. Procedura întinerește vaginul și tonifiază întreaga zonă vulvară, ajută la micșorarea labiilor mari și la tonifierea labiilor mici. De asemenea, îngustează deschiderea vaginală și crește fluxul sanguin către clitoris.

Tratamentul este nedureros.

Rezultatele tratamentului cu Exilis Ultra 360:

Fermitatea zonei intime și a pielii va fi recăpătată și vizibilă încă de la prima ședință, însă rezultatele vor fi și mai vizibile în timp, după finalizarea tratamentului, fiind necesare aproximativ 6 ședințe.

BTL Emsella & Exilis Ultra 360 în România:

Aparatele BTL EMSELLA & Exilis Ultra 360 au câștigat popularitate în România datorită eficacității lor. În prezent, aceste dispozitive sunt disponibile în mai multe cabinete medicale specializate din țară, însă în județul Satu Mare, aparatele există doar la Cabinetul Ginecologic dr. Viorica Varodi.

Opțiuni flexibile pentru clienți:

Pentru rezultate excelente și rapide, dr. Viorica Varodi recomandă utilizarea ambelor aparate în același timp. Pacientele au posibilitatea să aleagă între ședințe individuale sau să opteze pentru pachete care includ mai multe ședințe.

Contact și programări:

Pentru mai multe informații și programări

Telefon: 0261 750 000

Facebook: 

Echipa Cabinetului Ginecologic vă stă la dispoziție pentru a răspunde întrebărilor și pentru a vă oferi detalii suplimentare.țț