Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Cum s-a petrecut tragedia. Andreea s-a sinucis la 26 de ani pentru că ar fi intrat în depresie

Andreea, o tânără în vârstă de numai 26 de ani, din Ardud, mamă a unui copilaș, a decis să își încheie socotelile cu viața și s-a spânzurat în lemnăria casei unde locuia. Potrivit GNV, chiar tatăl ei a descoperit-o când s-a dus după lemne. Femeia s-a întors recent în țară și ar fi intrat în depresie, spun apropiații.

Tânăra era mama unui copilaș în vârstă de patru ani, iar soțul ei era șofer de TIR în Germania. Undeva pe la jumătatea lunii septembrie, femeia a decis să plece împreună cu fiica ei și mama sa în Germania, însă nu s-a putut adapta și a decis să se întoarcă în țară, spun apropiații familiei, iar apoi ar fi intrat în depresie.

,,Au plecat în Germania deoarece soțul și-a găsit loc de muncă stabil acolo. A plecat pe la mijlocul lunii septembrie împreună cu mama și fiica ei. (…) Cred ca schimbarea asta brusca i-a creat starea de depresie. Pur și simplu, nu s-a putut adapta acolo. Cu siguranță nu avea probleme de căsnicie”, declară, pentru Gazeta de Nord Vest, un apropiat al familiei.

Potrivit sursei citate, familia știa despre starea ei depresivă. Mai mult decât atât, au fost la medic, care care i-a prescris un tratament pentru depresie. Urma să înceapă tratamentul încă de marți seara, dar atunci s-a produs tragedia. ,,Interesant este și faptul că Andreea, care era foarte activa pe rețele de socializare, nu a mai postat aproape nimic de când a plecat. Era o fată deschisă, foarte apropiata de fiica ei, comunicativă, receptivă. Nu îi înțeleg gestul”, au mai spus apropiații familiei pentru GNV.

Cum s-a petrecut tragedia

Potrivit informaților GNV, marți seara, tânăra a luat mașina și a plecat la casa surorii sale să ducă ceva. A plecat singură. S-a întors repede, a parcat mașina, dar nu a urcat în casă. Tatăl, împreună cu soțul ei, auzind mașina, și văzând că Andreea nu urcă, au coborât să o caute. I-au găsit geanta în mașină, unde era și telefonul. După mai multe minute de căutare, tatăl tinerei a găsit-o pe Andreea spânzurată în lemnărie. Au chemat paramedicii, dar nimeni nu a mai putut face nimic pentru a o aduce pe tânără la viața. Era prea târziu.

Nimeni nu înțelege decizia pe care a luat-o Andreea. Tânăra și-a lăsat fetița în Germania, cu mama și sora sa, și a venit la Ardud, împreună cu soțul ei, după tatăl său. Probabil că avea de gând să îl ducă și pe el în Germania.

,,De mică avut o viață foarte grea. Boala mamei, dependența de alcool a tatălui au înfrânt-o și într-o clipă a lăsat tot. Copilul de 4 ani trebuia să o motiveze, dar nu s-a întâmplat așa. Faptul că a lăsat copilul acolo și a venit doar cu soțul poate crea semne de întrebare dacă a premeditat totul sau nu. Eu refuz să cred asta, cunoscând-o”, au mai spus apropiații tinerei.


2 comentarii

  1. Gimi Răspunde

    Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace ! Sincere condoleanțe familiei ! Păcat mare păcat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.