Ultima actualizare: azi, 18:04

Naţionale

A furat două batoane de ciocolată din magazin, iar procesul a durat un an. Prejudiciul: 8 lei

Un bărbat a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin din Alba Iulia, iar procesul a durat un an de zile, informează alba24.ro. Reprezentanții magazinului au spus că și-au recuperat prejudiciul de 8 lei și că nu mai au alte pretenții.

Un bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin din Alba Iulia a avut un dosar penal deschis pe numele său timp de un an. Acesta nici nu a reușit să iasă din magazin cu cele două batoane de ciocolată care valorau opt lei, că a și fost oprit de paznic, informează alba24.ro. Însă pentru fapta sa, a fost deschis un dosar penal, care a stat timp de un an până când magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au închis. Mai exact, a fost dosarul a fost închis în 21 noiembrie 2023.

La mai bine de jumătate de an de la producerea furtului, reprezentații magazinului au spus că nu mai au pretenții, deoarece prejudiciul a fost recuperat și că nu doresc să se împace cu acesta. În data de 21 noiembrie, dosarul pentru furt a fost închis, iar sentința a fost definitivă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.