Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

Dealer arestat de Crăciun la Satu Mare. Voia să plaseze aproape 300 de grame de droguri

Dealer arestat de Crăciun la Satu Mare. Un traficant de droguri care voia să vândă aproape 300 de grame de droguri a fost arestat în ziua de Crăciun, în judeţul Satu Mare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, bărbatul a fost săltat în ajunul Crăciunului, când asupra lui au fost găsite 274,8 grame substanţă care conţine compusul psihoactiv 2-MMC şi pe care voia să o vândă de Crăciun unor tineri.

Drogurile au fost confiscate iar tânărul reţinut pentru cercetări.

În cursul zilei de luni, 25 decembie, a fost prezentat Tribunalului Satu Mare. După ce au văzut probele, judecătorii au emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

5 comentarii

  1. Is Zilahi Árpád Răspunde

    Trebuie băgat în gură să mănânce toate!

    • Ph Răspunde

      Foarte bun comentariul!
      Aceste rahaturi sintetice cumpărate cu câteva zeci de lei fac multe victime, în rândul dealerilor care fac mulți bani, ajung să se creadă invincibili și desigur nu le pasă de amărâții care vor să se distreze.
      Sunt pline centrele de psihiatrie de adolescenți care au nevoie de ajutor, dar din păcate sunt foarte puține locuri unde vor primi cu adevărat ajutor.

      • Vasy Răspunde

        Da’ eu daca vreau sa mananc o substanta din aia si sa ma trezec peste 3 zile, de ce nu am voie? De ce nu pot sa fac ce vreau eu cu corpul meu?
        Vezi ca deja in multe tari se legalizeaza consumul de droguri si se pare ca si in romania este ceva asemanator.

        • mai prostule Răspunde

          Ma Vasalie fara creier! Marijuana e o treaba iar cristalul este absolut altceva. Dracu stie ce contine. Marijuana chiar ajuta pe multi dar din cauza unor descreierati nici acei bolnavi nu pot avea acces legal la ele ca tu vrei sa fii zombi!!! Daca tu vrei sa fii zombi e fix problema ta dar nu incerca sa faci apologia drogurilor pentru ca acest drog cu care a fost prins individul peste tot este ilegal. Inclusiv in tarile unde drogurile light sunt legalizate. Asa ca te rog frumos nu ne tromboni si nu furniza informatii false. Daca te prinde cu cristal la olandezi tot asa te baga la mititica ca si la noi. Iar cantitatea deja este industriala!

    • Vasy Răspunde

      Crezi ca tinerii nu vor gasi alt dealer? Problema e la clientii finali, cei care consuma, nu la dealer. Daca nu ar interesa pe nimeni drogu’ nu ar mai fi nici cei care vand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.