Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Incendiu la o pensiune din ţară. Un copil şi trei adulţi, decedaţi. Mai mulţi dispăruţi

UPDATE. Incendiu la o pensiune din ţară. Un copil şi trei adulţi au fost găsiţi decedaţi. Mai sunt dispăruţi încă doi copii şi trei adulţi. 
În această dimineață, la Ferma Dacilor din localitatea Tohani din judeţul Prahova s-a produs un incendiu violent. Pntru gestionarea situației operative, la nivelul județului Prahova a fost activat Planul Roșu de Intervenție.
Astfel, au fost angrenate următoarele forțe de intervenție: 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă ISU Prahova, 1 autospecială transport personal și victime multiple, 4 ambulanțe SMURD, 4 autospeciale de primă intervenție și comandă și 3 ambulanțe SAJ.
Până la acest moment, a fost găsit un minor decedat, 2 persoane cu arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare au fost asistate medical (conștiente).
Totodată, pentru identificarea și altor persoane dispărute, pompierii au constituit echipe de căutare-salvare.
Intervenția este îngreunată de faptul că arderea se manifestă generalizat la întreaga clădire, suprafața afectată fiind mai mare de 1.000 mp.

Intervenția este în dinamică…

12 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    Până acum sunt trei morț carbonizați. Doi adulți și un copil plus încă se caută ceilalți 5 (foarte posibil decedați). Complexul luase amendă în 2019 că nu are autorizație ISU dar funcționa fain frumos când aproape totul este făcut din lemn! Trăiască România inconștientă. Acum probabil va sări careva pe capul meu că ce am cu ei, că ce mă deranjează și că e dreptul lor să moară carbonizați. Oare? Trist în toate este că copilul carbonizat se pare că e copilul patronilor.
    https://adevarul.ro/stiri-locale/ploiesti/plan-rosu-de-interventie-in-prahova-arde-ferma-2326949.html

  2. H&R Răspunde

    Ferma Dacilor

    • Darwin Răspunde

      Acum numai a fost. Că fără autorizație ISU și totul făcut din lemn mă îndoiesc că avea asigurare. Că și asiguratorul cere hârtii și ca să fie obiectivul cât de cât în legalitate. Mi se și pare normal. Prezenta este momentul în care afli pe propria ta piele că inconștiența ucide. Din ce se pare unii refuză să priceapă că ar cam fi cazul să începem să facem ceva cum trebuie și nu să tot căutăm scurtături.

  3. ISU PIȘU Răspunde

    Niște berbeci născuți în latrină ce sau uniformizat pompieri care freacă menta în unități și sunt eroi..păi bă oligofreni mor oameni arși de vii din cauza voastră și voi vă pensionati mâine..viermi cu epoleți de rahat ce sunteți..în ghena istoriei să intrați cretinilor

    • 🤢🤢🤢 Răspunde

      …. aici se pune problema ca obiectivul a ars ca torta din cauza ca nu era rezerva de incendiu sus pe deal la mama naibii. Ai pus oare intrebarea oare de ce nu avea autorizatie ISU ferma? Ca de avea rezerva de apa atunci nu ar fi ars in halul asta, fii sigur de asta. Sau tu ai pretentia ca pompierii sa se ingrijeasca de fiecare proprietate privata in parte si sa asigure ei cele necesare si nu cel in cauza????? Interesanta optica ai. 🤮🤢

  4. Coica Răspunde

    Când v-am cerut să verificați unitățile de alimentație publică vă plangeati că nu aveți oameni de trimis pe teren și că nu puteți..cardul mă CACATZI îl puteți băga în bancomat să vă luați banii NENOROCIȚILOR.💩

  5. Ph Răspunde

    Nu meriți răspuns, deoarece energia consumată degeaba și IQ-ul nu te ajută. Dacă oamenii care își riscă efectiv viața în timpul serviciului, ca să salveze “averile” și viețile altora nu merită pensionare anticipată, cine merită? Nimeni? Vrei moși (mă scuzați) sau neinteresanți să sară în ajutorul tău în caz de nenorociri? Lucrăm până la 65 de ani ca să murim în următorii doi ani dacă avem noroc.
    Ah, multe nenorociri sunt posibile în țara cu corupția endemică, dar văru Săndel a găsit vinovații de serviciu în cazul incendiului de la ferma dacilor liberi.
    Mulțumesc, sunt mai dăștept acum! Ești cel mai tare!

  6. oare cine e vinovat? Răspunde

    Acesta este “momentul artistic” în care respectivii își dau seama că inconștiența și nepăsarea, “eu știu mai bine decât alții” și “las’ că-i bine și așa” poate ucide. Am înțeles că a reușit să-și omoare propriul copil în incendiu. Cam urâtă lecție de viață. Ce s-a petrecut este tipic românesc. Patronul cu bani face ce îl taie capul și nu ține cont de legi și de autorități. Apoi pe urmă tot el face gălăgie dacă este amendat. În cazul de față a construit undeva pe coclauri și sigur nu pe domeniul construibil al localității. Ceea ce presupune că nu avea nici o utilitate disponibilă. Ar cam fi cazul să ne apucăm să facem treburile prin țară cum trebuie și nu cum visăm unii că uite ce se poate întâmpla. Ăsta mai mult ca sigur nu avea autorizație ISU pentru că nu avea autorizație de construcție, recepția lucrărilor, nu era construcția ignifugată (mi se pare la mintea cocoșului, era ceva absolut obligatoriu) și nici rezervă de incendiu. Zic asta fără a fi specialist în domeniu. Și atunci cine e vinovat până la urmă?

  7. Ardelean Răspunde

    Au mai ramas ferme de Daci ?

    • 😮😮😵😵 Răspunde

      Cum niciodată nu au fost decât mai nou cu titula…….. Din ultimele știri reiese mai nou că e groasă rău treaba acolo. Așa se pare. Din ce se pare nici autoritățile nu prea sunt ca Albă ca Zăpada în poveste. Așa că mai mult ca sigur vom asista la fenomenul batista pe țambal.

    • H&R Răspunde

      Nu. A fost ultima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.