Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Femeie din Satu Mare, terorizată de fostul soț, de Crăciun. Amenințări, urmăriri și zeci de apeluri

O femeie din județul Satu Mare a trăit clipe de coșmar de Crăciun, când fostul soț a terorizat-o cu amenințări și urmăriri, dar și zeci de apeluri telefonice.

Potrivit informațiilor PortalSM, bărbatul, cunoscut pentru consumul frecvent de alcool, era agresiv atât fizic, cât și verbal, iar femeia și fiica ei au fost nevoite să se refugieze adesea la domiciliul părinților pentru a evita comportamentul violent al fostului soț.

În ultimele zile, teroarea s-a intensificat, bărbatul adresând injurii și amenințări grave, inclusiv cu moartea. În data de 26 decembrie 2023, femeia a fost urmărită până la locul de muncă, unde a fost asaltată cu peste 30 de apeluri telefonice. Aceasta a fost nevoită să solicite intervenția de urgență a poliției.

Potrivit femeii, acesta nu este primul incident de acest gen, întrucât în decembrie 2022, un ordin de protecție provizoriu a fost emis împotriva bărbatului. Părinții femeii au depus și ei o plângere penală pentru distrugerea proprietății, după ce individul a incendiat ușa de acces, presupunând că fosta soție se află în locuința părinților săi.

Bărbatul neagă violența fizică și susține că evenimentele din 26 decembrie 2023 sunt rezultatul unor întâmplări, precizând că s-a întâlnit întâmplător cu fosta soție, el fiind, de fapt, în vizită la un prieten. De asemenea, a recunoscut apelurile telefonice repetate, argumentând că au fost efectuate în încercarea de a clarifica aspecte legate de partajul casei lor comune.

În prezent, femeia a obținut un ordin de protecție valabil 12 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.