Ultima actualizare: ieri, 21:27

Locale

FOTO. Poliţia Română se mândreşte cu ei! Poliţiştii din Satu Mare care au scos arma la un infractor!

Poliţia Română se mândreşte cu ei! Marius și Antim sunt cei doi poliţişti din Satu Mare care au scos arma pentru a opri un infractor care a intrat în două case şi a agresat trei persoane.

Postarea Poliţiei Române!

“Marius și Antim au folosit armamentul din dotare pentru a salva mai multe familii!🚨

Un tânăr, de 19 ani, a intrat noaptea trecută prin efracție în mai multe locuințe din Culciu Mic, din Satu Mare, rănind mai multe persoane și provocând pagube materiale.

👮🏻După apelul la 112, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului l-au imbolizat pe tânăr, fiind executat un foc de armă, în plan vertical.

În cauză, a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere”.

 Totul s-a petrecut azi noapte, în localitatea Culciu Mic, când un tânăr a pătruns în două locuințe și i-a atacat pe proprietari. Polițiștii au tras un foc de armă, iar mai apoi l-au imobilizat pe agresor. 

Ce spune poliția:

,,La data de 19 decembrie, în jurul orei 03.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au fost sesizați de către o femeie despre faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa din Culciu Mic și l-ar fi agresat pe soțul acesteia. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un tânăr de 19 ani ar fi pătruns fără drept în locuință și l-ar fi rănit pe soțul femeii, cu un obiect ascuțit, distrugând totodată mai multe obiecte ale imobilului.

Ulterior, tânărul ar fi pătruns într-un alt imobil din localitate unde, cu același obiect ascuțit, ar fi rănit alte două persoane. Polițiștii l-au imobilizat pe tânăr, prin executarea unui foc de armă, în plan vertical. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, violarea de domiciliu, amenințare și distrugere”.

17 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Vai de p….la voastră

  2. Varu Răspunde

    Ați auzit de praștie? și aia îi prea mult pentru voi

  3. Feri Poker Răspunde

    Un glont in capul gunoiului si clar nu mai facea niciodata asa ceva !

  4. 🤒🤒🤒 Răspunde

    Toți sunt niște creaturi ordinare care merg la pensie la 45 de ani de zici că ce muncă grea au avut!!!! EU PE TOȚI ĂȘTIA I-AȘ OBLIGA LA MUNCĂ PÂNĂ LA 75 DE ANI OBLIGATORIU!!!

    • Maju Scula Răspunde

      Vezi ca a ramas capslock-ul blocat….

      Daca asti ar lucra pana la 75 ani, atunci plangeai, ca infractorul de 19 a fost “fugarit” de doi masi de 73 de ani…. te gandesti putin?
      Dar un 55 ar fi rezonabil…..

  5. cetatean Răspunde

    care a intrat în două
    în două ce?

  6. zi ar de caca Răspunde

    mai ziaristule care ai publicat asemenea articol pai aia doi gabori burtosi au mai aparut data trecuta cand filmau cu telefonul sau stateau si se uitau ca prostii cand rommi se bateau pe acolo, ce madrie de politisti is astia cu burtile pana la genunchi, ce tot ii laudati ca asta le e meseria ce au facut mare lucru au imobilizat un tanar WOOw, astia au fost detasati acolo pe problema de disciplina habar nu aveti, stire de caca, aceste atributii le intra in fisa postului sa prinda agresori

  7. Mirces Răspunde

    Bravo, băieți! Celor care comentează aiurea le doresc să fie tăiați de infractori, pe stradă sau chiar acasă la ei. Atunci o să zbiere că unde-i poliția 😁🤣😂

  8. Vasy Răspunde

    Traim in tara unde ii aducem laude si omagii unor politisti, medici sau pompieri daca si-au facut munca pentru care sunt platiti. Vai de pooola noastra!

  9. Sandra Răspunde

    BRAVO BAIETI !!!!

  10. Întrebare Răspunde

    O întrebare doar. În ziua de dus gunoiul când vine Florisal ce ziceți ce să fac că au dus gunoiul? Să-i aștept cu flori, fanfară și un pahar de tărie? Oare va fi bine? Măi oameni buni! Și-au făcut datoria și atât. De aia sunt angajați la poliție și nu la spații verzi ori pompe funebre. Punct. După eroii în halate albe acuma e sezonul eroilor în uniforme albastre? Mai lăsați, bine.

  11. Deci așa Răspunde

    Deci, doi polițiști au scos o armă de undeva, i-au arătat-o infractorului, apoi unul a ținut-o bine iar celălalt s-a legănat pe trăgaci. “Polițiștii l-au imobilizat pe tânăr, prin executarea unui foc de armă.”, bravo jurnalist paralel cu limba rămână, paralel ca șinele de cale ferată. Las-o baltă și râmai la Tik-Tok, unde gradul de cultură chiar nu contează…

  12. Ciuciu Răspunde

    “Politistii care au scos arma”.???
    Bine ma, da ce prostie e si asta? Atunci sa scrieti si despre bucatarul care a scos oala.
    Vulcanizatorul care a scos peticul. Tamplarul care a scos ferastraul. Croitorul care a scos acul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.