Ultima actualizare: ieri, 22:09

Locale

Polițistul local din Satu Mare care a violat-o pe fetiță, arestat pentru 30 de zile

Polițistul local din Satu Mare care a violat-o pe fiica minoră, acum în vârstă de 11 ani, a iubitei lui, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Individul a fost reținut luni seara, 18 decembrie, de polițiști. Acesta va rămâne în arest pentru următoarele 30 de zile, au decis, marți, judecătorii.

Soluția pe scurt:

,,(…) admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare privind pe inculpatul C. G., … cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de viol, în formă continuată, faptă prev. şi ped. de art. 218 alin. 1, 3 lit. a, b, c, alin. 3 ind. 1 Cod penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 Cod penal, pentru care s-a pus în mişcare acţiunea penală prin ordonanţa procurorului din data de 19.12.2023, în dosar nr. 3444/P/2023 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. Dispune arestarea preventivă a inculpatului C. G., pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 19.12.2023 şi până la data de 17.01.2024, inclusiv”

Polițistul local a violat-o pe fiica iubitei lui ani la rând. Din anul 2019, fetița, acum în vârstă de 11 ani, a fost victima unui monstru, iar detaliile oferite de procurori sunt înfiorătoare.


CITEȘTE ȘI:

8 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Indivizii ăstea se pensionează că nu mai pot munci, după care se angajează tot la statul român.Andreica nu zici nimic? Ești tare in clanță la televizor,nemercii ăstea au fost colegii tăi până ieri.

  2. Aspi Rina Răspunde

    Directorul acestui derbedeu-demisia !

  3. Patriotul Răspunde

    Șeful poliției locale, cu pensie specială și salariu de bugetar al Primăriei Satu Mare cumulând aproximativ 4000 euro/ lună, impus de primar (trebuie să fi tâmpit ca să crezi că ajunge cineva pe această funcție fără binecuvântarea primarului, a cărui slugă este de fapt individul), DEMISIA! Se impune a se preciza, totuși, faptul că indivizii din componența instituției acesteia sunt angajați cu girul si blagoslovirea primăriei, deci demisia și a lui Kashandcherry!

  4. Varu Răspunde

    Amu o să aibă parte de fetițe,în penitenciar o să aibă ocazia să-și pună în practică toate fanteziile, numai că de data asta o să devină el fetiță, băieții îl așteaptă,o să aibă un Crăciun fericit.

  5. cetatean Răspunde

    Directorul acestui derbedeu-demisia !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.