Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Sătmărean prins cu portbagajul plin de artificii. Confiscare totală şi dosar penal

Sătmărean prins cu portbagajul plin de artificii.. Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au depistat în bagajele personale ale unui bărbat din Satu Mare cantitatea de aproximativ 13 kg de articole pirotehnice, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale.

În dimineața zilei de 31 decembrie a.c., un echipaj din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, a desfășurat o acțiune privind respectarea regimului de comercializare a articolelor pirotehnice, pe raza municipiului Satu Mare.

Cu ocazia controlului efectuat asupra unui cetățean român, în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare, a fost descoperită, în bagajele personale, cantitatea de 12,572 kg articole pirotehnice, în valoare de 4.903 lei, pentru care acesta nu a putut prezenta documente legale.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

5 comentarii

  1. Gigel Răspunde

    Si pe tiganii de la piata cine le prinde? Ioi da ati luat spaga de revelion de aceea nu faceti nimic…politisti de cac@t

    • Vasy Răspunde

      Hai nu fi rau. Nu vinde nimeni nimic, n-ai vazut tu bine, alea erau hartii colorate si ambalaje de cadou… ceva iluzie optica asa ca fata morgana… cand mergi mai aproape dispare… nu-i nimeni.

  2. Varu Răspunde

    Ăstea se tot laudă cât au confiscat ei, orașele bubuie de o săptămână.Trebuie dată urgent o lege care să interzică total acest obicei.Folosirea acestor pocnitori trebuie dusă în sfera penalului.Sunt de acord cu focul de artificii in mod organizat și autorizat,restul trebuie scoase în afara legii și sancționată cu dosare penale.

    • cârcotaş Răspunde

      Legea e dată şi a funcţionat bine până anul acesta când văd că s-a revenit la situaţia dinainte când mergeam la revelion cu ochii cât cepele de nesomn.

    • Vasi Răspunde

      Mai toate petardele sunt folosite de copii, care chiar daca sunt prinsi nu pot primi amenda pentru ca sunt minori. Vina este a parintilor care nu ii controleaza si le dau bani sa le cumpere. Petardele pot fi folosite legal doar pentru alungarea animalelor periculoase sau salbatice, asa ca daca nu esti langa ei care le folosesc, pot spune ca le-au folosit pentru ca era un caine maidanez care i-a atacat si nu ai ce sa le mai faci (chiar daca primesc amenda, judecatorul o va anula…fix asa a patit copilul unui vecin care tot arunca petarde in fata blocului (si uneori chiar in scara blocului) si la un moment dat a fost prins de niste jandarmi si politisti care treceau prin zona).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.