Ultima actualizare: azi, 18:28

Locale

Revelionul în Centrul Nou din Satu Mare. Artificii şi petrecere cu DJ

Revelionul în Centrul Nou din Satu Mare. Primăria Municipiului Satu Mare, prin Centrul Cultural ,,G.M. Zamfirescu”, organizează Revelionul în Centrul Nou al municipoiului, cu artificii şi petrecere cu DJ.
“În noaptea dintre ani, începând cu ora 21.00 și până la ora 02.00 organizăm în centrul Târgului de Crăciun o super petrecere alături de 🔉🎶 DJ sătmăreni: DJ Leviciusz, DJ Edi Ianceu, DJ Iank Levente și DJ Big Junior. De la petrecere nu vor lipsi nici vinul fiert și bunătățile culinare, iar dacă doriți să vă bucurați de priveliștea pe care o oferă 🎡 Roata Panoramică veți putea lua bilete începând cu ora 21.00.
🎆 La miezul nopții, când ne vom lua rămas bun de la 2023 și vom întâmpina plini de optimism noul an 2024, v-am pregătit un show de artificii, cu elemente unice și efecte speciale. 🎊“, precizează Primăria Satu Mare.

34 comentarii

  1. wow Răspunde

    Centru buli, wow ce fain! Asta trebuie! Numai un tâmpit își aprinde banii cum facem noi când se știe că nu ne ajunge.

  2. Satmarean1 Răspunde

    In toate orasele civilizate se sarbatoreste trecerea in anul urmator cu spectacole si focuri de artificii restu sunt rautati.
    La multi ani sanatosi tuturor!

    • wow Răspunde

      Bun acum mai rămâne să ne povețești muritorilor de rând totuși ce se sărbătorește. Trecerea dintre ani stabilită arbitrar? Dar l-ai făcut fericit pe primar. De astfel de idioț utili are nevoie orice politician întru salvarea scaunului cu puf. Te vinzi prea ieftin. Dacă noțiunea de oraș civilizat la tine la atâta se rezumă e clară treaba.

      • carcotaş Răspunde

        Tu-te bate-ţi coasa că aberezi.

      • Dacbulibas Răspunde

        Esti suparat ca la Socond nu s-a organizat nimic.

        • wow Răspunde

          Nu am inteles. Eu asa stiam ca tu stai la Socond si vii asa la doua saptamani sa mai vinzi ceva fer vechi cules de pe drumuri ca sa mai iei ceva alcool metilic cu tine. Asta ca sa nu mori de sete. Sa mori de altceva. Ma, mai sunteti multi din astia idioti de serviciu? Cum de ati scapat de covid?

    • Pufi Răspunde

      Poate in alte orase mai sunt bănuti in cotețu asta de oras ii saracie lucie!!!

  3. Beny Kira Răspunde

    In Satu Mare doar cine nu munceste e sarac

    • un_satmarean Răspunde

      Gresit, in Satu Mare toti sunt saraci indiferent cat ai munci pentru ca aici si salariile sunt pe ieftineala.

      • Gresit Răspunde

        Cum iti explici ca exista cartiere intregi de case noi (1 exemplu: continuarea strazii Dara) si masini scumpe? Vb in numele tau. Nu toti lucreaza pe banda.

        • Negresit Răspunde

          …. si majoritatea stau goale, nevandute. Sunt case facute de asa-numitii dezvoltatori, niste pelicani din domeniu care pescuiesc in ape tulburi. Marea majoritate dintre ei. E ca si viloaiele din Certeze cu turnulete si garduri din inox dar oamenii tot in spate locuiesc in anexa.

          • wow

            Asa e! Nici in Certeze nu sunt vandute casoaiele. Daca ar vinde cineva la mine, sa zicem cu 200€, ca si ase trebuie sa cer bani imprumut.

          • Vulpea

            … si strugurii sunt acrii :-)))

          • wow

            Palinca se poate face si din fructe, dar e mai costisitor si mai lent.

          • Negresit

            @Vulpea, 😮😆😆😆😆😆😆😆. Nu crezi că ești cam obsedat de persoana mea???? No marș acasă înapoi în casă cu animalele.

          • @Negresit (shitt)

            Cica “obsedat de persoana mea”, esti un jegos imputit mars cu tot neamul tau nespalat inapoi in cocioaba unde ti-e locul cacat cu ochi 🤣🤣

          • 😮😵😪

            Lasă naibii beutura dacă nu te țin kilotzii. Că văz că urât se mai manifestă la tine sevrajul.

  4. Vizionaru Răspunde

    Băi a fost chiar mișto! Se știe ca nu sunt fan Gaborel, dar atmosfera a fost f. mișto! Artificiile au fost spectaculoase, au durat decent ( aproape 8 minute) nu au fost o gaura uriașă in buget, cred ca merita sătmărenii atât .Și ce a mai fost mișto, au participat f.mulți oameni care s-au comportat foarte civilizat.Felicitări tuturor!

    • wow Răspunde

      Apoi eu din Stana cum sa ajung acolo? Nu pot, ca am multi puradei, lucrez la negru ca cioban, bani ciuciu. Nu putea sa faca Kereszkeni aici in Stana astea? Doar pentru mine sa vada toti semenii mei ce om de valoare sunt in societatea asta. Dar asa nu-i bine, nu-mi place deloc.

      • wow Răspunde

        Ăsta care ai scris în locul meu tu știi că ești un mare idiot??? Nu e vorba prostălăule de artificii ci de cretinii bipezi care de revelion îți aruncau în față petarda. Exact cum a apărut și la știri deja. Proaspăt, iar un idiot sătmărean. Ca de obicei. Este un real pericol. Dar tu nu te îngrijorezi că nu ai ce pierde. Dar nici minte nu ai.
        PS. În viața mea nu am fost în Stâna City. Nu sunt nici curios dar știu că nici nu pot vedea nimic. Nici hectarele de lubeniță. Că toți au hârtie de acolo că-s producători. Apoi dacă mă crezi ori ba e fix treaba ta. Dacă te la jaful ăsta de pocnitori tu ai orgasm cam spune ceva despre calitatea ta de umanoid.

        • wow Răspunde

          Am scris bine, acum ma duc si trag o gura de Mona. Dar cine-i wow? Aahh eu sunt. OK. Che nu stiam, pe bune.

          • wow

            Data viitoare înainte de a mai scrie pe aici ceva îți sugerez să aștepți până îți iese Mona din cap. Că în acest moment încă ești tulbure rău frățică. Ai mai tras și ceva pe nas pe lângă Mona aseară??? Că așa se pare. Ai grije de tine că de te prinde milițaiul trezirea va fi dureroasă.

          • wow

            N-am bani numai pentru Mona.
            Hai ca ma duc ca ma asteapta oile. Tot nu-s lamurit cu Gaborica. De ce cheltuie banii pe foc de artificii. Puteam sa cumpar Mona cu un camion intreg.

  5. wow Răspunde

    Veniti la Stana. Va astept cu Mona proaspat filtrat prin paine. Poate aveti ceva bani pentru ceva rachiu ieftin.

  6. 😮 Răspunde

    @Negresit=@Vulpea, tu fă un bine și comentează pe marginea subiectului articolului sau abține-te dar nu te lua de persoana mea. Animale tu ai în casă. Asta începând cu tine. 🐂 Atâta minte ai nefericitule că la tine comentariul se rezumă la înjurături. Oșan prost.

  7. Adrian Cozma Răspunde

    Cui nu-i place sau nu-i convine viata in Satu Mare, e liber sa emigreze! Valabil la toata lumea!

  8. Anaconda Răspunde

    Cui nu-i place în Satmar sunt ochelari de cal și de sudură.
    Dacă nu face primaria de ce nu face dacă face este criticată.
    Depuneți de pe acuma la Primărie un proiect de design pt Crăciun și Revelion 2024-2025 și costurile aferente .

    • necârcotaș Răspunde

      Nu vreau să fiu cârcotaș dar reproduc cum începi ultimul tău comentariu. ….” În zona mea care este în alt județ ……”. Deci de aici omul înțelege că nu ești sătmărean. Așa că te rog nu da cu părerea cum este viața în oraș așa cum nici noi nu dăm cu părerea vizavi de ce face primarul de Vînju Mare.

  9. zotmar Răspunde

    @Anaconda. Sunt mai mult de o grămadă de funcționară la primărie plătiți foarte-foarte bine care nu au decât să-și onoreze fișa postului. Noi dacă vrem să venim cu idei în cel mai bun caz ne întreabă pe cine să cheme la ziua orașului dar dacă ai avea idei de astea ți s-ar zice că e idee bună dar vai nu se poate. Știi și tu foarte bine cum se fac lucrurile în Românica. Dacă cineva nu este cointeresat atunci ideea aterizează la coșul de gunoi. De ia se pavează toate cu biscuiți de beton pe la noi și li se zice spații verzi. Acest Revelion așa cum s-a desfășurat a fost idee bună cu singura observație că poliția locală putea să patruleze mai intens printre idioții cu petarde că ai citit probabil ce s-a întâmplat lângă casa sindicatelor în noaptea de anul nou. https://obiectiv-sm.ro/2024/01/01/video-aproape-de-o-tragedie-din-cauza-artificiilor-in-centrul-orasului-i-a-explodat-in-fata-unei-fete/?fbclid=IwAR08BRwOKGuhyeEBXUSdH3E2IiJ3mTAAygq2YBN6pqCArG-VMjijEpN9Svc

  10. Camil Răspunde

    Pt citeva minute am crezut ca sunt in India sau Pakistan ,a fost intuneric rau fetele locale sau schimbat in fete necunoscute ,se concretizeaza o alianta romaneasca anti maghiara in satu mare ,si ei nu vad ca in acest ritm de intunecare nu vor mai fi nici maghiari nici romani in satu mare ,un lucru este cert hindusi nu sunt violatori .

    • @Cami Răspunde

      Doar în grup @Cami, doar în grup. Te apucă groaza de te aventurezi să citești prin presa internațională de ce sunt în stare. Violul ca viol dar în multe locuri fetele sunt omorâte și acum din cauza cheltuielilor. Iar asta a dus direct la un dezechilibru la ei și de aia dunt fete mai puține. Măcar țiganii noștri asta nu fac. Unii fugăresc în continuare inamici imaginari și nu observă inamicul de sub nasul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.