Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO/VIDEO. Cartierul Micro 17, pregătit să primească noul pod. Sensul giratoriu e gata

Cartierul Micro 17 din municipiul Satu Mare este pregătit să primească noul pod. În zonă au avut loc schimbări importante, iar în aceste zile se lucrează la ultimele detalii.

Sensul giratoriu din cartierul Micro 17 a fost finalizat, iar acum se mai lucrează la partea de iluminat, astfel că zona pare pregătită să primească noul pod peste râul Someș, cel mai mare proiect realizat de Primăria Satu Mare în ultimii 40 de ani.

Odată finalizat, podul va fi, ca și deschidere, al treilea pod hobanat din România. El va ajuta la descongestionarea traficului în municipiul Satu Mare, dar va fi și un simbol al orașului pentru următoarele decenii.

14 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    Oricum, este gândit cu curul!
    Cei care intră în sens dinspre Soarelui, nu trebuie să facă niciun efort, trec că prin brânză, în vreme ce, cei care intră din strada Măcinului, vor aștepta mult și bine să intre în sens!
    Pentru pietoni va fi o adevărată luptă, deoarece este permis accesul bicicletelor și trotinetelor pe trotuar, deși acesta este destul de îngust!
    Cum spuneam, gândit cu curul!

    • Norick Răspunde

      Ai mare dreptate. Asa ceva numai la noi vezi : sens giratoriu , cu drum drept . 🙂 Aici la intrare in sens accelerezi obligatoriu… 😀 🙂
      P.S. is foarte curios cine a “inventat” / proiectat / a admis / a permis / a semnat samd aceste sensuri (idem. Paulestiului , sau Lucuan Blaga – Parc Sud )
      😀 😛

  2. 😝 Răspunde

    Amplasarea podului acolo a fost gândită cu CURU! Va mai trece vreo 2 ani până va fi gata. Dacă ar fi zăpadă, numai bun de dat cu sania. ❄

  3. Beny Kira Răspunde

    Acolo era nevoie de un semafor, nu de un sens giratoriu.

    • 😮😮😮 Răspunde

      Data trecută ai zis că nici nu ne trebuie podul 3. Te contrazici singur. Cu bac-ul cum stai?

  4. Cosmin Răspunde

    Pacat ca podul va fi gata joi dupa Miercurea-Ciuc. Si imi amintesc si acum articolele de la început de an in care se laudau ca a venit o firma de intins cabluri si ca in decembrie circulam pe pod

  5. cizmaru Răspunde

    sensul giratoriu nu are nimic este pus unde trebuie dar noi trebuie sa invatam cum se circula intun sens giratoriu

    • Vizionaru Răspunde

      Hai sa mori tu udemerică? Sa înțeleg ca trebuie sa învățam sa mergem și cu autobuzul din autogara goală, sa învățam sa înotăm prin parcul Cubic, sau sa circulam PE JOS pe 7 culori și modele de pavaj și alea puse câș!Nu ca sunteți voi imbecili, ceilalți sunt …inadaptabili!

  6. 😝 Răspunde

    Ce pod? Abia aștept sa vină vara, sunt câte o trambulina pe fiecare mal! Sari feieș de unde vrei. Mișto, mulțumiri primăriei, n-avem ștrand dar avem trambuline pe Someș.

  7. Renu Răspunde

    Înainte de alegeri se termină și podul… și groapa și parcul și pasarela, clar ca bună ziua, sau ca Jó napot.

  8. Vizionaru Răspunde

    Eu cred ca toată lumea ERA pregătită sa primească noul pod! Numai Gaborică vizionarul de Debrecen nu!Ma gândesc ca este cazul sa-L lăsam si pe el in așteptarea celui de al treilea mandat! Niciunul dintre proiectele de mare infrastructura nu le-a reușit,doar pavaje și cârpeli și alea cu mult tam-tam!

  9. SANDU PAVEL Răspunde

    Superba trecere de pietoni ,secunda 50 din filmare,cel ce va fi in dreapta pe trecerea de pietoni o va lua pe aratura.
    Niciodada nu e nimeni de la serviciul circulatie ca sa-indrume pe cei de la marcaje.Bravo.

    • altu fără bmw Răspunde

      Logica tristă în treaba asta e că turma Domnului tot pe acolo va trece indiferent unde este trasată dunga aia pentru zebră. În acest sens te rog să te “delectezi” cum trece ditamai bulavardul Lalelei enoriașul ortodox.

  10. delia Răspunde

    E ok MICRO 17..problema e cu cozile de masini..si lasa de dorit FLORISALUL,.nu stiu ce matura..ca e plin de frunze pe trotuare..Mai matura locatarii. Pt ce platim LUNAR Florisalul? Ieri o batrana a cazut pe Strada Somesului colt cu Bobocului…plin de frunze umede…Numai trag matura dupa ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.