Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Theo Rose, în premieră la Satu Mare! Concertul va avea loc la restaurantul Capricci

Restaurantul Capricci vine cu vești extraordinare în prag de sărbătoare! Theo Rose, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului, din România, concertează pentru prima dată în municipiul Satu Mare, și unde altundeva decât la Capricci?! 

Fanii artistei Theo Rose, și nu numai, au acum ocazia unică, așadar, de a experimenta live și în premieră un concert al acesteia la Satu Mare! Evenimentul promite să fie unul de excepție și să aducă în mijlocul celor prezenți atmosfera celor mai faimoase festivaluri de muzică.

„Este felul nostru de a îi răsplăti pe oameni pentru că ne iubesc și ne apreciază! Acest concert, în premieră la Satu Mare, este cadoul nostru pentru toți sătmărenii, în prag de Crăciun. Pe lângă mâncare proaspătă, unică și de calitate, dorim să aducem în orașul nostru și bucuria muzicii și a petrecerilor frumoase! Nu există nimic mai frumos decât să vezi oameni bucurându-se împreună. Așadar, vă așteptăm pe toți, în număr cât mai mare, să veniți și să vă bucurați alături de prieteni și familie, dar și să cunoașteți oameni excepționali din familia noastră… familia Capricci”, transmit reprezentanții restaurantului Capricci. 

Nu rata șansa de a face parte dintr-un eveniment care va rămâne în istoria muzicală locală! Prețul unui bilet este de 100 lei.

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0770533993.