Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. Drumul spre adăpostul FreeLife Satu Mare, blocat: ,,Nu preluăm câini!”

Drumul spre adăpostul de câini din Satu Mare este blocat! Reprezentanții FreeLife au anunțat că drumul este impracticabil, iar animalele nu mai pot fi duse la adăpost: ,,Nu preluăm câini!”

Redăm, mai jos, mesajul transmis de cei de la FreeLife:

,,Datorită numărului foarte mare de câini preluați în ultima vreme suntem blocați. Drumul este inaccesibil, căratul câinilor în spate a ajuns la limită. Din păcate anunțăm zilnic că suntem în imposibilitatea de a primi câini/căței în adăpost. Adăpostul este arhiplin.

Pentru cei care găsesc pui sau câini putem ajuta doar distribuind, în căutare de fostere, sau putem să publicăm cazul pentru a cere ajutor. Suntem o mână de oameni și totul are o limită. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au anunțat reprezentanții asociației FreeLife Satu Mare.

6 comentarii

  1. Costi Răspunde

    Evident este nevoie de a revizuire a situatiei si de cautare a unei solutii viabile si sustenabile. Sa speram ca autoritatile responsabile se vor autosesiza si rezolva problema.

    • Darwin Răspunde

      Și înainte de variantă era un chin să se ajungă acolo. Acum deja a devenit imposibil. Eu în locul primărieie sau a onegheului aș rezilia contractul cu primăria că oricum ce fac e fix zero. Vreau să văd dacă se găsește cineva care se înhamă la campanii de sterilizare periodice. În alte orașe se face de multă vreme și chiar dacă nu este rezolvată treaba activitatea de ecarisaj nu se rezumă la colectarea de pe străzi a câinlor și ținuți acolo luni/ani la adăpost. Normal că nu se mai poate! Și trebuie lucrat obligatoriu concomitent și în comunele vecine municipiului pentru că altfel în câteva zile se reumple golul. Atenție am câine, totdeauna am avut dar nu se poate abuza de anumite aspecte. Primăria să facă drumul de acces cum trebuie iar asociația să facă treaba cum scrie în contract. 90% dintre patrupede sunt niște javre ordinare fără nici o valoare, fără nici un aspect. Niște corcituri.

      • Gheorghe Răspunde

        darwin, ești doar un JEG biped. Nu poți spune de niste suflete că sunt doar niste javre ordinare. Tu și familia ta sunteți!

        • Darwin Răspunde

          Tu borbeste in nume propriu. Eu nu te-am facut in niciun fel. Nu stiu ce aveti cu totii azi daca scriu ceva. Orice scriu nu va convine. Daca apar Freelife aia e bai, daca critic nici aia nu e bine, daca critic primaria iar nu e bine. Mergeti cu totii dracului. Sunteti niste idioti din spatele ecranului. Si @Gheorghe, in activitatea lui Freelife trebuie sa existe si o anume selectie. Daca nu faci asta bineinteles ca te trezesti cu un puhoi de caini care nu se termina niciodata. Iar cand nu mai pot apeleaza la mila celorlalti. Tu iti dai seama cat de stupid poti fi?

          • Gheorghe

            Tot un JEG biped ai rămas, de parcă din cauza la sufletele ălea amărâte nu ai tu bani de băutură

  2. Gheorghe Răspunde

    SUNT UN JEG BIPED IDIOT. MĂ LEG DE ALȚII AȘA PE RÂND CĂ ALTCEVA NICI NU ȘTIU CE FAC. NU ȘTIȚI AJUTORUL MEU SOCIAL SE MAI MĂREȘTE CĂ AM DATORII MARI LA CAIET?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.