Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

FOTOGALERIE. Eveniment special. Cadouri pentru sute de copii abandonați din Satu Mare

Campania ShoeBox 2023 a ajuns la final, iar sute de copii abandonați au primit cadouri în cadrul unui eveniment special organizat în Satu Mare. În acest an, ajutorii Moșului au fost elevii de la școlile sătmărene, care au ținut să le facă o surpriză copiilor. ShoeBox este o campanie demarată de Asociația Eliezer.

Mesajul transmis de reprezentanții Asociației Eliezer:

,,A-IV-a ediție a campaniei ,,ShoeBox”, sărbătorită împreună cu peste 200 de copii instituționalizați ai județului Satu Mare. Ar trebui să încep această postare prin a mulțumi invitatei noastre speciale, doamna secretar de stat, a Ministerului Familiei, Anca Hendea, cât și gazdei Vasile Pop, care ne-a pus la dispoziție sala Simfonia, dar și sponsorilor, fără de care nu am fi reușit să organizăm ,,Shoe Box” aflat la a IV-a ediție.

Peste 200 de copii au primit azi cadoul de la Moș Crăciun, iar anul acesta sprijinul Moșului au fost școlile din Satu Mare. Doamna secretar de stat Anca Hendea a stat de vorbă atât cu copii, cât și cu responsabilii acestora, luând pulsul situației din fiecare centru.

Despre importanța evenimentului au vorbit: deputatul Adrian Cozma și managerul Centrului Județean Satu Mare, Robert Laszlo. Concertul de colinde a fost susținut de tinerii de la Ansamblul Folcloric ,,Doruri Sătmărene”, iar evenimentul a fost moderat de Adrian Lupescu”, au transmis reprezentanții Asociației Eliezer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.