Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Învățătoare din Satu Mare, diagnosticată cu scleroză multiplă! Are nevoie de 50.000 euro pentru transplant

O învățătoare din județul Satu Mare, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Mirela Cadar, fostă învățătoare, are un copil, în vârstă de 7 ani, de care nu se poate bucura pe deplin din cauza bolii. Acum, însă, are șansa la o viață nouă printr-un transplant de celule stem, în valoare de 50.000 euro.

Redăm integral mesajul Mirelei Cadar:

În urmă cu 15 ani, am fost diagnosticată cu scleroză multiplă, o boală gravă, care, cu fiecare zi care a trecut din acel moment, mi-a îngrădit tot mai mult șansa de a mă mai bucura de viață, de copilașul meu și de familie, țintuindu-mă la pat.

Am fost o persoană activă, am lucrat în învățământ timp de 15 ani, plăcându-mi meseria mea. Am un băiețel de 7 ani care e lumina ochilor mei. Am un soț iubitor, și pe socrii mei alături, care au grijă de mine. Am scris poezii, chiar și o carte.

Dar cum te poți bucura de toate aceste daruri minunate, când o boală cuntă mușcă din tine, blocându-ți trupul și lăsându-te doar să privești la frumusețea vieții din jur?

Am fost la medici, însă această boală părea că nu are niciun leac. Și, totuși, după ani de așteptări, de credință și speranță, în urmă cu câteva zile, de Moș Nicolae, chiar înainte de Crăciun, am primit o veste mare, o veste ce mi-a umplut sufletul de bucurie: un spital din Moscova mi-a aprobat cererea pentru o intervenție medicală, constând în transplant de celule stem, intervenție care îmi poate reda speranța la o viață mai bună, însă al cărei cost se ridică la 50.000 euro. Aceasta este șansa mea spre un nou început, șansa mea de a mă bucura din nou de viață și de a fi alături celor dragi mie, și de aceea apelez la ajutoril vostru, celor cu suflet mare, rugându-vă frumos să mă ajutați, așa încât visul meu să poată deveni realitate. Vă mulțumesc!

Cei ce doresc să o ajute, pot dona bani, în euro sau lei, în conturile următoare:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.