Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

Lacrimi și durere. Familia decedată în accidentul de la Băbești, condusă pe ultimul drum

Lacrimi și durere. Familia decedată în accidentul de la Băbești a fost condusă, astăzi, 26 decembrie, pe ultimul drum.

Cele trei persoane, copilul de 13 ani, mama de 40 de ani și bunica de 70 de ani, decedate în teribilul accident de sâmbătă, au fost înmormântate, marți, 26 decembrie, în cimitirul penticostal din Halmeu.

Singura supraviețuitoare a accidentului este fiica de 17 ani.

Tragedia care a zguduit județul

Amintim că trei persoane și-au pierdut viața într-un teribil accident produs în localitatea Băbești, după ce mașina în care se aflau a ajuns într-un șanț plin cu apă. Mama, fiul, în vârstă de 13 ani, și bunica au murit înecați, în timp ce o minoră, fiica șoferiței, a fost grav rănită. Potrivit informațiilor PortalSM, familia mergea la biserică atunci când s-a produs nenorocirea.

Familia era din localitatea Turț, erau adventiști, iar sâmbătă dimineața s-au urcat în mașină și se îndreptau spre Halmeu, la un lăcaș de cult, potrivit informațiilor PortalSM. Doar că, în localitatea Băbești, șoferița a pierdut controlul volanului, cel mai probabil din cauza drumului alunecos, și a intrat cu mașina într-un șanț plin cu apă. În urma accidentului, trei persoane au decedat: conducătoarea auto, fiul acesteia (13 ani) și bunica (70 ani). Fiica șoferiței, o minoră în vârstă de 17 ani, aflată și ea în mașină, a fost rănită grav și transportată de urgență la spital.

Organele de anchetă au stabilit că drumul dintre Turţ şi Halmeu, de pe raza localităţii Băbeşti, nu a fost îngheţat, ci doar umed, în momentul accidentului de sâmbătă dimineaţa, când a avut loc accidentul în care trei persoane au murit: copilul de 13 ani, mama acestuia şi bunica.

Primele semne de întrebare au fost ridicate pentru a găsi o explicaţie a accidentului, şi anume cum a fost posibil ca pe drum drept, şoferiţa de 40 de ani să scape controlul autoturismului iar maşina să intre în şanţul pplin cu apă. Poliţiştii sosiţi la faţa locului au constatat că nu era gheaţă pe carosabil, erau + 1,5, + 2 grade Celsius. Carosabilul era într-adevăr umed, potrivit informațiilor PortalSM.

4 comentarii

  1. RIP Răspunde

    În imagini turma. Ei veșnic nu sunt de vină. Amin.

    • Gheorghe Răspunde

      Foarte bun comentariul. Acum sunt și eroi că cică mergeau sa se roage, blah blah blah… Dar dacă intrau într-o altă familie și îi răsturnau pe ceilalți în șanț? Atunci idioții ar fi spus că i-a salvat zeul…

      • RIP Răspunde

        Mersi dar eu sincer aș prefera ca acest tip de comentariu să nu fie de actualitate. Dar pentru asta niște lucruri ar trebui să se schimbe de la bază. Personal cred că ori a fost ceva eroare de moment, ceva greșeală ori cineva le-a tăiat calea sau a intrat în depășire și a obligat șoferul să tragă brusc de volan la dreapta. Cum probabil nu aveau camera de bord nu se va afla niciodată. Dar de aceea tot zic că trebuie plecat din timp că uite unde duce graba.

        • @RIP Răspunde

          Din ce se aude, femeia avea mai multe amenzi de circulație pentru depășirea limitei de viteză! Din păcate a fost o chestiune premeditată!
          Dumnezeu s-o ocrotească pe biata fată de 17 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.