Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Legea bugetului de stat. Deputatul Nagy Szabolcs: Nu suntem mulțumiți de ce efecte va avea

Deputatul sătmărean Nagy Szabolcs spune că deși a votat bugetul pentru anul 2024, UDMR nu este mulțumit deloc pentru modul în care au fost alocați banii. El a explicat, în cadrul unei conferințe de presă, motivele pentru care a votat legea bugetului de stat. 

Parlamentarul a declarat că bugetul de stat a fost totuși votat pentru că UDMR a reușit să treacă mai multe amendamente care să asigure continuarea unor programe importante.

,,Da, UDMR a votat acest buget, deși nu suntem mulțumiți de ce efecte va avea acest buget anul viitor în legătură cu viața autorităților locale și a cetățenilor. Dar am reușit prin colegii noștri și prin amendamentele depuse să asigurăm, într-un fel sau altul, continuarea acelor programe care erau începute la vremea când colegii noștri erau la guvernare începute de domnul Cseke la ministerul Dezvoltării, programe începute de domnul Tánczos la ministerul Mediului. Aceste programe, după ce am ieșit noi de la guvernare, se poate vedea clar că au primit un stop, nu au mai primit finanțări, lucrările s-au oprit. În bugetul de anul viitor se va face continuarea acestor proiecte”, a declarat deputatul Nagy Szabolcs.

 

2 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Un proiect de lege,un amendament,din parte domului deputat, nu am văzut nicăieri,doar plimbări prin comunele UDMR le la biserici și atât,a încasat 50000 lei pentru 0 activitate!.

  2. Alin Răspunde

    ….scuze …50.000 lei/lunar!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.