Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Senatorul Turos Lorand, despre pericolul extremismului: ,,Parlamentul României a devenit un circ”

,,Parlamentul României a devenit un circ”, spune senatorul sătmărean Turos Lorand, în cadrul unei conferințe de presă. El a tras un semnal de alarmă, avertizând asupra pericolului extremismului.

Senatorul Turos Lorand s-a referit la ultimele scandaluri ce au avut loc în Parlamentului României, chiar în ziua în care a fost dezbătută legea bugetului de stat. Scandalurile i-au avut protagoniști pe cei de la AUR care, spune, senatorul sătmărean, au încercat să îi provoace pe parlamentarii UDMR

,,În acea zi în care s-a discutat bugetul, am discutat mai puțin despre buget. Parlamentul României a vednit un circ. Au venit la grupul UDMR cei de la AUR, și nu numai, era și un parlamentar sătmărean care a venit, cred că locul lui e acolo, lângă AUR. Au venit să ne provoace, să fie un scandal, dar nu au reușit pentru că noi n-am răspuns la acea provocare”, a spus Turos Lorand.

Senatorul sătmărean avertizează că extremismul reprezintă un pericol real pentru întreaga societate românească, mai ales că anul viitor urmează o serie importantă de alegeri.

,,Parlamentul ar trebui să fie un for unde dezbatem propuneri, idei și nu un for unde unii extremiști vor să bage pumnul în gură celor care nu sunt de acord cu ei. Dacă ne uităm la anul viitor, e un pericol real ca aceste voci extremiste să capete puteri și să devieze țara de calea pro europeană”, a mai precizat Turos Lorand.

 

14 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Are dreptatea iar eu le recomand sa se lepede de acest parlament nociv pentru ei si sa emigreze intr-o tara civilizata,Maghiarorszag!!

  2. Serdius Răspunde

    Probabil circarul parlamentar sătmărean a fost Adrian Cozma, marele român cu mamă de etnie maghiară. Caragiale în toată regula!

  3. ... Răspunde

    Adrian Cozma va ajunge presedintele Senatului si va face ordine.

    • c-block Răspunde

      Sau de ce nu mai bine secretar general ONU? Sunt din astia destui care nu se multumesc cu putin. Auzi tu, nu ar trebui sa reduci doza din ce consumi ca mai nou scrii aberatii??? Ce zici?

      • @c-block Răspunde

        Deputatul Cozma da clasa oricarui parlamentar din Satu Mare,care dealtfel sunt doar ca numar in Parlamentul Romaniei!

        • c-block Răspunde

          Da. Promite dar dupa aia uita tot! Din asta ne trebuie ca daca face asa nu exista pericolul sa si munceasca! Bravos natiune! Votati deputati pe masura alegatorilor! Sunteti toti o apa si un pamant. Dar apoi sa nu va plangeti. Daca un dep[utat face galagie prin parlament aia nu inseamna ca e bun. Vezi si rares Bogdan cu anularea pensiilor speciale in 30 de zile. De cate ori au trecut acele zile????
          PS. Astept de doi ani sa aud ceva de pretul la carburanti. Nu eu l-am obligat sa promita.

  4. Marius Groza Răspunde

    Adrian Cozma e cel mai bun!

  5. Varu Răspunde

    Ungurilor!!!voi să nu mai vorbiți de extremism.

  6. Varu Răspunde

    Voi sunteți cei care băgați mereu bățul prin gard, și pe urmă vă plângeți, voi ați deschis subiectul cu autonomia pe bază etnică, așa că nu vă mai tot plângeți.De când sunteți la guvernare v-ați urmărit doar interesele voastre bineînțeles a baronilor unguri că oamenii de rând din etnia voastră este vai de mama lor.Fala mare, straiță goală.Asa că mai lăsați gargara.

  7. goguta Răspunde

    Ce promite ba? A avut un miliard pentru studiul de fezabilitater la blaga si jegul unguresc a dat dupa 3 luni. A luat amenda 10000 pe persoana fizica. De asta nu scriti?

  8. Adrian Cozma Răspunde

    Cui nu-i place in Satu Mare sa emigreze. Valabil si pentru “turisti” de dincolo de carpati care au uitat sa plece.

  9. Golf Răspunde

    Ce numești tu extremism eu numesc patriotism și este adevărat, aceștia sunt un adevărat pericol pentru voi pentru că riscați să nu mai prin pragul electoral de 5% sau dacă îl prindeți nu veți nu veți ajunge la ciolan.

    • Adrian Cozma Răspunde

      La-s ca vezi tu de ce-i in stare Simios si al lui Legionari. Vezi tu patriotism. Epurare politica si rasiala, securitatea reinviata, etc etc
      Dar sa nu va para rau, asta meritam daca ridicam in slavi idioti si prostii, soferii de camion, huligani din maidan.
      Si uite asa bantuie mai departe stafia lui Bratianu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.