Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Luca Mureșan, elevul de aur al Sătmarului, premiat de prefect. A obținut rezultate de excepție

Luca Mureșan, elevul de aur al Sătmarului, a fost premiat de prefectul Radu Roca. Luca a obținut rezultate de excepție, reușind să se întoarcă de la concursuri cu nenumărate medalii de aur. 

Tânărul elev al Colegiului Național ”Mihai Eminescu” din Satu Mare care recent a fost premiat la Gala Olimpicilor din București a fost invitat, miercuri, la Instituția Prefectului, acolo unde a primit, din partea prefectului, o diplomă de excelență pentru rezultatele de excepție obținute la concursurile naționale și internaționale, dar și un cadou.

,,Luca Mureșan este primul elev din județul Satu Mare care, datorită rezultatelor obținute în competițiile internaționale, nu mai susține evaluarea națională, fiind admis cu media zece la orice liceu de profil matematică-informatică din Satu Mare”, a spus prefectul Radu Roca.

Elevul de aur al Sătmarului s-a prezentat la Prefectură cu un tricolor pe care, spune el, îl are mereu la el și care îi poartă noroc: ,,Am purtat acest steag cu mândrie prin Europa”, a spus Luca.

,,Aproape la toate concursurile la care a participat până acum a luat medalia de aur. Este elevul nostru de aur, este o speranță a Colegiului Național Mihai Eminescu”, a spus directorul colegiului.

 

4 comentarii

  1. Ionel Răspunde

    Bravo, copilului! La vârsta sa vorbește, fără foaie, mai bine decât citește domnul prefect de pe hârtie!👍Nu vreau să îmi imaginez ce se întâmpla dacă era premiant nu la discipline reale, ci la limba și literatura română.

  2. Incompetenta Răspunde

    Cel mai slab prefect, el și cu Felipe
    Dl G vă rog să promovați oameni competenți, nu toate cur ele și proștii. Vin alegerile, să vedem listele…….

  3. carcotaş Răspunde

    Nu-i o fericire să fie elevii prea buni. Pleacă aiurea, rămânem cu mândria.

  4. Radu Răspunde

    Nu îs de acord. domnu prefect ie un om extraordinar și e alături de domnu director Radu Iancu prietenul satmarului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.