Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Minivacanță de Crăciun cu amenzi pe bandă rulantă. Zeci de șoferi au rămas fără permis

Minivacanță de Crăciun cu amenzi pe bandă rulantă. Zeci de șoferi din județul Satu Mare au rămas fără permis în perioada Sărbătorilor. În total, polițiștii au aplicat amenzi în valoare de 100.000 de lei.

Ce spune poliția:

,,În perioada minivacanței prilejuite de sărbătoarea de Crăciun, polițiștii sătmăreni au luat toate măsurile necesare pentru asigurarea și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, pe raza întregului județ. Astfel, peste 420 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat, în perioada 22-26 decembrie 2023, pentru ca întreaga comunitate sătmăreană să se bucure în liniște de sfintele sărbători.

Ca urmare a activităților întreprinse în perioada sus menționată, polițiștii sătmăreni au aplicat aproximativ 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 100.000 de lei. Polițiștii de ordine publică, alături de cei din celelalte structuri ale inspectoratului au acționat prompt pentru respectarea de către comunitate a normelor de conviețuire socială, privind prevenirea și combaterea cerșetoriei și a fenomenelor care generează insecuritatea stradală, în zonele cu risc criminogen ridicat, fiind totodată operativi în aplanarea oricăror evenimente.

Astfel, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 34.000 de lei, conform prevederilor Legii nr. 61 din 1991. Polițiștii rutieri au acționat pe raza întregului județ pentru supravegherea, fluidizarea și controlul traficului rutier, precum și pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au aplicat peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 100.000 de lei, luând totodată măsura complementară de reținere a 32 de permise de conducere, dintre care 10 pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, 7 pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 7 pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor”.


Sursa: IPJ Satu Mare

3 comentarii

  1. 🤒🤒🤒 Răspunde

    PROȘTII ĂȘTIA NU ȘTIU ALTCEVA DECÂT SĂ IASĂ LA VÂNĂTOARE!!!

  2. Stelian Răspunde

    Vă multumim domnilor politiși chiar dacă vă faceti doar datoria. Vă rugăm să ne protejati în continuare de oameni beți sau drogați la volan. Si așa mai greșim dar dacă mai avem în trafic oameni care sunt beți sau drogați este un dezastru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.