Ultima actualizare: azi, 09:04

Locale

Noul pod peste Someș, în linie dreaptă. S-a primit avizul aeronautic, continuă lucrările

Noul pod peste râul Someș, de pe strada ștrandului se află în linie dreaptă, asta după ce s-a primit avizul aeronautic. Astfel, lucrările vor continua în ritm susținut începând cu luna ianuarie, a spus primarul Kereskenyi Gabor.

Problemele cu avizul pentru înălțarea macaralelor de la noul pod au fost rezolvate, spune primarul municipiului Satu Mare. Autoritatea Aeronautică Civilă Română a acordat avizul, iar lucrările pot continua.

,,În sfârșit, în ciuda unor piedici, am primit avizul de la Autoritatea Aeronautică Română. (…) Vestea bună este că de îndată ce revin specialiștii din concediu, undeva între 8 și 15 ianuarie, vom continua lucrarea în ritm susținut”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.


CITEȘTE ȘI:

20 comentarii

  1. Angela Răspunde

    Unde ești Cozma ??

  2. ghita Răspunde

    Stai putin ca incepe nebunia cu aeroportul care trebuia sa fie gata de anul nou. Si se pierd banii europeni, vreo 86 milioane de euroi.

    • Skizofrenyi Răspunde

      Exact. De asta nu or zis nimica papagalii. Nici ca podu o fost oprit din cauza lui pataki. Si-o pus numa postacii sa comenteze aiurea.

  3. .... Răspunde

    Adrian Cozma a rezolvat avizul de la aviație!
    Pe el să-l votați la primărie în 2024!

  4. 😝 Răspunde

    Acuma macaroanele nu îi mai derutează pe ‘chiloți’?

  5. Vizionaru Răspunde

    In linie dreapta ,era și asta vara! La Gabor toate sunt in linie dreapta pana pică in nas!Podul trebuia sa fie gata și nu este, asta este singura linie!

    • Vasy Răspunde

      @Vizionaru – tu intelegi de ce lucrarile au fost oprite? Nimeni nu sa grabit sa elibereze avizul pt ca traim in Romania lui Putzanshtain & asociatii usr/pnl si tot asa dreaq sa ii ia pe rand.

      • Alexandrova Răspunde

        Nici pana acum un a derutat. Asta era bete în roata din partea cuiva.

        • Nha Răspunde

          What? 😂

        • Zero Răspunde

          Primaria ne transmite periodic ca podul e “in grafic”, acum “in linie dreapta”, dar evita de fiecare data sa comunice un termen, ca nu cumva opinia publica sa-i poata trage la raspundere.
          Podul trebuia sa fie gata demult, sa ne lase cu articolele astea inutile. Vorbim cand e gata, pana atunci lasa-neee!

    • Skizofrenyi Răspunde

      Or aminat intentionat ca sa aiba cu ce scoate ochii la prosti. Si o lasat de inteles ca nu i-o lasat cozma. E tare cozma inseamna. De aia se tem de el. Nu-i bai. Inseamna ca la anu scapam de udmr. Doamne ajuta!

  6. 😝 Răspunde

    Oraș în mișcare și linie dreaptă ca traseul lui keke gaby de la șpriț.

  7. urbanism Răspunde

    NEPI ne-a făcut cadou proiectul pasarelei pietonale ca nu cumva să se piardă și cu asta timp. Apoi noi ce câcâim pe noi să-l executăm 6-7 ani. Pentru acum mult trâmbițatele parcări etajate nu ne-au ajuns două mandate. Om mișca noi, drept se face ceva dar fraților de ce ne comparăm cu mandatul lui Coica și de ce nu ne comparăm cu ce se întâmplă prin orașele vecine românești????? Ce Oradea sau Cluj că vă spun eu inclusiv Careiul ne dă clasă! Pentru că vedeți voi acum se pune problema că s-a făcut cu mare tamtam închiderea centrului vechi. Nu este o idee rea. Doar că vedeți voi pentru asta s-au pus pietre cubice. Nici asta nu este idee rea. Prostia mare vine acum când remodificăm modificarea și va fi trafic dinspre Păstrăvului către Al.I.Cuza! Că nu știu cum au fost puse pietrele acolo dar vă spui eu sigur că de cum se va circula pe ele pietrele alea cubice repede vor fi dislocate! Și atunci ce am făcut fraților?

    • Skizofrenyi Răspunde

      Or facut sa prosteasca prostii. Nu e musai sa faca bine. Sa tina pana la alegeri. Dupa aia, potopu!

      • urbanism Răspunde

        Iar apoi pentru repararea lucrarii proaspat facute. Un fel de reabilitarea reabilitarii. Alt proiect, alti bani, alta licitatie, alte scheme. Sa vina banii la baiatuuuuu!!!! Ma dar aia nu deranjeaza pe nimeni ca nici macar din greseala nu resim sa terminam un proiect cum trebuie si la termen??? Si cand le facem mai mult stricam. Nici macar una?

  8. Adrian Cozma Răspunde

    Cui nu-i convine viata in Satu Mare, se poate pleca. Valabil la toata lumea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.