Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

O nouă secțiune a Autostrăzii Transilvania se deschide, cu 8 luni înainte de termen

În cursul săptămânii viitoare urmează deschiderea noii secțiuni de pe Autostrada Transilvania care va lega Chețani de Câmpia Turzii. Autostrada va lega Chețani de Câmpia Turzii, oferind o conexiune rapidă între Târgu Mureș și Nădășelu

Tronsonul de 15,7 km se va deschide cu 8 luni mai devreme și va permite circulația între Târgu Mureș și Nădășelu pe autostradă, într-o distanță totală de 113 km.

“Verificările efectuate astăzi au confirmat că Asocierea Strabag-Geiger, responsabilă de construcție, este bine mobilizată și finalizează ultimele pregătiri pentru deschiderea circulației în cursul săptămânii viitoare. Această secțiune va asigura și legătura rutieră a municipiului Târgu Mureș cu Gilău (în apropiere de municipiul Cluj-Napoca) dar și conexiuni cu orașele Turda și Sebeș (pe A10) ori cu municipiile Sibiu, Deva, Lugoj și Timișoara (pe A1)”, a transmis şeful CNAIR, Cristian Pistol.

Valoarea contractului pentru finalizarea secțiunii A3 Chețani-Câmpia Turzii este de 420,34 milioane de lei (fără TVA) și este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.