Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Părinții din Satu Mare care și-au chinuit copiii în Germania, reținuți pentru 24 de ore

Cei doi părinți, în vârstă de 29 și 37 de ani, din județul Satu Mare care și-au chinuit copiii în Germania au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Potrivit datelor furnizate de IPJ Satu Mare pentru PortalSM, copilul, în vârstă de 2 ani, a fost agresat în repetate rânduri de părinți, în decursul acestui an.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în cursul acestui an, în timp ce s-ar fi aflat în Germania, minorul de 2 ani ar fi fost agresat fizic de către părinții săi, în repetate rânduri, fiindu-i pusă în primejdie gravă dezvoltarea fizică, intelectuală și morală.

[….] Au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare pentru PortalSM

Citește și:

 

5 comentarii

  1. Varu Răspunde

    Trebuie luați copiii și să nu-i mai vadă niciodată, i-ar pe acești doi idioți trebuie băgați la pușcărie și să li se aplice aceleași tratamente.

  2. 😝 Răspunde

    Bulangii de nemți n-au făcut nimic? S-au scărpinat la _oaie și “dă-i dracului de români”.

  3. savu Răspunde

    nu in puscarie trebuia bagat, ci in sub pamant in mormant.. pe barbat trebuie omarat.

  4. Vasy Răspunde

    Vad ca nimeni nu se gandeste la starea mintala a parinilor, doar asa aruncat direct cu pietre in ei… interesant…

    • Darwin Răspunde

      Si daca esti nebun poti face orice cu copiii tai si nu conteaza ca ii nenorocesti pe viata? Astia nu sunt nebuni, iti zic eu ca stiau ei prea bine ce sa faca la primul copil. Si nu le cauta scuze ca asa ceva nu faci cu propriul tau copil in secolul 21 si punct. Sau daca ai probleme ceri ajutor. Dar nu batjocoresti propriul tau copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.