Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Polițistul local care a abuzat-o pe minoră, declarat apt la examenul psihologic anual: „Nu a ridicat suspiciuni”

Polițistul local din municipiul Satu Mare care a abuzat-o pe fiica minoră, în vârstă de 11 ani, a iubitei lui a fost declarat apt la examenul psihologic anual, potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Satu Mare. Bărbatul nu a ridicat suspiciuni, desfășurându-și activitatea profesională în mod corect.

În urma măsurilor de reținere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun

„În data de 18.12.2023, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au retinut un bărbat in varsta de 48 de ani sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală cu un minor. Acesta este angajat în cadrul Dispeceratului Poliției Locale Satu Mare ca personal neoperativ, efectuând activități specifice de dispecerat. De menționat este faptul că acesta nu a ridicat suspiciuni la nivelul instituției, desfășurându-și activitatea profesională în mod corect, fără a fi înregistrat abateri disciplinare. La examenul psihologic anual, efectuat la începutul lunii decembrie a anului curent, a fost declarat apt, nefiind sesizate de către psiholog probleme comportamentale în prezent și nici în anii anteriori. În urma măsurilor de reținere luate de organele judiciare, acesta a fost suspendat din funcție până la finalizarea cercetărilor, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Conducerea Poliției Locale Satu Mare nu tolerează niciun fel de conduită din partea angajaților și ia măsuri ferme împotriva tuturor celor care încalcă normele legale specifice”, au declarat reprezentanții Primăriei Satu Mare pentru PortalSM.

PortalSM a decis să nu publice identitatea bărbatului pentru a o proteja pe minoră.

Citește și:

 

7 comentarii

  1. Kuka Răspunde

    La ce cabinet s-au făcut respectivele evaluări? La fabrica de adeverințe a fostului primar???

    • Buca Răspunde

      No bine! Unde mergi când vrei să cumperi un certificat medical sau o adeverință medicală?

    • Anonim Răspunde

      Mai mult ca sigur, așa cum se procedează de obicei in toate orașele din România.
      Într-un oraș reședință de județ din Sudul țării poliția locală coalizeaza voit cu Primăria și alte instituții de stat cu interlopii .
      Halal țară…….

  2. cerere Răspunde

    Apoi atuncea să vă băgați undeva în dos certificatul ăla că este apt medical dacă 4 ani la rând și-a agresat fiica vitregă dar nimic nu a ieșit la test! Vă dați seama inconștienților că polițistul local putea fi trimis absolut normal (că doar e polițist local și nu măturător la Florisal) să supravegheze ceva școală (oricare) întru siguranța elevilor (elevelor)???? Și voi 4 ani de zile nimic-nimic????
    În altă ordine de idei aș vrea să vă lămuriți și voi careva care este bursa pentru un certificat de ăsta că văd că se poate. Menționez că dacă se poate aș vrea una pentru pilot pe ceva jet. Cred că nu contează că sunt handicapat locomotor și abia văd. Vârsta de asemenea nu cred că este un impediment și nici că am tensiunea constant ridicată. Asta ce am scris se vrea un pamflet. Să nu cumva să luați în serios ce am scris. Dar ceva tot ar trebui făcut că s-au înmulțit astfel de cazuri inclusiv cele cu polițiști care s-au sinucis cu arma din dotare și avea toate hârtiile perfecte. Trezirea! Până mai există un dram de normalitate în țara asta.

  3. KOMUNICAT Răspunde

    Sa verifice cineva compentent daca dintre cei “examinati” a picat vreunul testul psihologic,pentru ca sunt convins ca toti au luat “testul” !Primaria da “komunicate” in astfel de situatii!Atat!

  4. cerere Răspunde

    Daaa. Ce sa zic! Conducerea primariei nu tolereaza asemenea lucruri! Daaa, ce sa zic! Doar asa 4 ani!!!! O nimica toata! Apoi nu vad si nu aud tragerea la raspundere a celui care l-a declarat apt. Poate sa se stearga la fund cu diploma! Nu de rautate zic asta ci faptele dovedesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.