Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Prins băut și fără permis la volan după ce și-a mutat mașina câțiva metri. Condamnat cu executare!

Un bărbat din Satu Mare a fost prins băut și fără permis la volan după ce și-a mutat mașina câțiva metri. Acesta s-a ales cu o condamnare cu executare.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii au oprit un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani. La solicitarea actelor, acesta a prezentat doar actele mașinii și a spus că deține un permis eliberat de autoritățile franceze pe care însă nu îl are asupra sa. Testat cu aparatul etilotest, șoferul a refuzat cooperarea, recunoscând că a consumat băuturi alcoolice, dar negând că el ar fi fost la volan. În timpul verificărilor, din bazele de date ale poliției, s-a constatat că individul nu figura ca posesor al niciunui permis de conducere.

Bărbatul a declarat că în ziua respectivă, pentru a-și depozita în curtea imobilului materiale de construcții, a vrut să mute autovehiculul staționat pe podul din fața casei sale, pe podul din fața casei vecinului. În momentul în care a trecut la efectuarea manevrei, a fost oprit de un echipaj de poliție. Acesta a recunoscut că i s-a cerut să fie testat cu aparatul alcooltest și să fie condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă a refuzat.

Acum, bărbatul s-a ales cu o condamnare de 1 an si 4 luni de închisoare ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și pentru săvârșirea infracțiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”.

Un comentariu

  1. desma Răspunde

    hai, mai…chiar pe acel traseu scurt a fost prins??..cine crede asta?..chiar, stirea este completa????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.