Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Se fac nominalizări pentru premiul Mentor, de excelenţă în educaţie. Cine este cel mai bun profesor din Satu Mare?

A început perioada de nominalizări pentru premiul Mentor, care celebrează excelența în educație. În cadrul acestui program, organizat de Fundația Pentru Comunitate cu sprijinul financiar al Companiei MOL România, zece profesori și antrenori vor fi distinși cu un trofeu deosebit, creat de artistul sticlar Ioan Nemțoi, și o sumă în valoare de 8.000 de lei.

Nominalizările pentru acest premiu pot fi depuse până la sfârșitul anului, inclusiv în 31 decembrie 2023. Premiul Mentor, aflat la cea de-a 14-a ediție, își propune să evidențieze contribuția semnificativă a profesorilor, educatoriilor, antrenorilor și mentorilor în dezvoltarea și succesul elevilor.

Criteriile pentru nominalizare includ capacitatea de a stimula talentele copiilor, pregătirea lor pentru competiții și căutarea continuă a posibilităților de dezvoltare. Organizatorii încurajează nominalizările pentru acei dascăli și mentori a căror excelență educativă a orientat generații către succes, iar munca lor remarcabilă a rămas adesea în umbră.

Detaliile și formularele de nominalizare sunt disponibile pe site-ul Fundației Pentru Comunitate la adresa https://pentrucomunitate.ro/ro/mentor.

Gala Premiilor Mentor se va întoarce după șapte ani din nou la Cluj, în primăvara anului 2024.

Între anii 2017-2022 Gala Premiilor Mentor a fost organizată la Teatrul Odeon și la Teatrul Național București, iar în 2023 la Timișoara, Capitala Europeană a Culturii.
La edițiile anterioare, invitații de onoare al Galei Premiilor Mentor au fost Horia Roman Patapievici, Solomon Marcus, Ivan Patzaichin, Ana Blandiana, Alexandru Tomescu, Loredana Dinu, Ion Caramitru, Ioan Cristescu, Mihai Covaliu și Ioan Holender.

Laureații Premiului Mentor din Satu Mare:

4 comentarii

  1. Black Răspunde

    MOL. Doar nume românești sunt acolo…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.