Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Șoferul beat care a produs accidentul mortal de pe podul Decebal, în arest la domiciliu

Șoferul beat care a produs accidentul mortal de pe podul Decebal, în arestat la domiciliu. Judecătoria Satu Mare a luat astăzi decizia de a-l plasa în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile, după ce a fost în arest preventiv.

Accidentul a avut a avut loc pe 11 octombrie 2023, în jurul orei 19:00, când bărbatul de 36 de ani, din Satu Mare, a intrat pe contrasens, intrând în coliziune cu alte trei autoturisme.

În urma impactului, un bărbat în vârstă de 56 de ani și-a pierdut viața, fiind conducătorul unuia dintre autoturisme, în timp ce un minor de 5 ani, pasager în mașina condusă de către șoferul vinovat, a suferit răni grave. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat al șoferului.

Acum, acesta urmează sa fie judecat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă.

5 comentarii

  1. Viorica Răspunde

    Macar pana de Boboteaza , na sa fi-m crestini adevaratii! Sper ca si cei ce au decis sa-l lase in libertate pe acest criminal vor sta linistitii in sanul familiei de sarbatorii !

    • romanistan Răspunde

      Bun, dar ce facem cu cel decedat absolut nevinovat???? Omul ăsta e pericol public dacă circulă cu viteză prin oraș fiind beat pulbere și cu propriul copil în mașină pe care l-a și accidentat! Sper ca cel/cea care a hotărât asta să culeagă exact ce a semănat. Nu sunt rău doar văd că unii nu pricep altfel. Și în încheiere tot pentru cel/cea care a hotărât asta oare știe zicala aia că nici o faptă bună nu rămâne nepedepsită? Mno. Mă gândesc așa în mine oare soția potențialului pușcăriaș cum a reacționat când s-au petrecut astea? Eu sigur făceam scandal monstru și cel puțin îi îndoiam pe cap sucitorul.

  2. Daria Răspunde

    Felicitari instantei..sper ca data viitoare cand o sa ucida un membru al familiei voastre ..sa il lasati liber !!!

    • romanistan Răspunde

      Mai rămâne ca să ne oblige să ne cerem și scuze public. Că în țara asta niciodată nu se știe. Sau poate aflăm la urmă că fapta nu există? Aceste decizii după mine nu fac bine încrederii și așa cum o fi în justiția autohtonă. Adică mulți care nu au școală multă vor considera că a fost eliberat și poate scapă. Nu, este cercetat în continuare. Dar sper că până la urmă va ajunge unde îi e locul.

  3. 😢😢😢 Răspunde

    Indiferent de motive dacă te urci la volan știind că ai băut destul de mult (0,70 mg/l nu-i alcoolemie de colea totuși) și în mașină este și copilul tău minor iar tu circuli cu viteză și intri pe deasupra pe contrasens tocmai pe pod (unde nici nu ai spațiu de manevră) omorând un alt participant la trafic și accidentând propriul tău copil aflat în mașină atunci omule tu nu ar mai trebui cât trăiești să ți se dea voie să mai conduci! Never! Asta pentru siguranța tuturora! Aștept aplicarea cum trebuie a legii Anastasia, fără lacrimi și fără emoții sau regrete. Totul la modul cel mai obiectiv posibil. Odată trebuie trasă linie că nu se mai poate ce se petrece pe șosele.😢😢😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.