Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

ANCHETĂ. Două familii, atacate cu satârul. Aproape să fie măcelărite

Tentativă de omor în județul Satu Mare. Un tânăr beat și drogat a intrat peste două familii și a rănit mai multe persoane. Totul s-a petrecut marți dimineața, în jurul orei 3.00, în localitatea Culciu Mic. La fața locului au intervenit polițiștii care au reușit să îl imobilizeze pe agresor, după ce au folosit armamentul din dotare.

Potrivit informațiilor PortalSM, marți dimineața, 19 decembrie, în jurul orei 3.00, un tânăr în vârstă de 19 ani, beat și drogat, a intrat într-o locuință din localitatea Culciu Mic. Individul a dat nas în nas cu proprietara, moment în care a luat un satâr și a amenințat-o pe femeie că îi taie gâtul dacă va cere ajutor. În acel moment, proprietarul casei s-a trezit și s-a repezit către individ pentru a-și apăra soția, însă a fost lovit cu satârul în zona feței. În cele din urmă, agresorul a fost scos din locuință, dar a revenit din nou, iar atunci proprietarii au început să lupte pentru a scăpa cu viață.

Femeia a încuiat ușa camerei unde dormea fiul lor, iar bărbatul s-a dus în bucătărie pentru a căuta un obiect cu care să se apere și a încuiat ușa de la baia locuinței, acolo unde se ascunsese agresorul. Acesta din urmă a scăpat din baie pe geam și vrut să revină în locuință, însă fără succes. După ce a distrus ușa de la intrare, individul a plecat.

A intrat peste o altă familie

După ce a băgat spaima în cei doi soți, agresorul a intrat într-o altă casă din aceeași localitate, Culciu Mic, acolo unde, fără să stea pe gânduri, l-a lovit pe proprietarul locuinței cu satârul în cap. Imediat a intervenit fiica bărbatului atacat, însă și aceasta s-a ales cu o lovitură de satâr în zona capului. După ce a fost lovită, femeia a vrut să scape și a fugit din locuință până pe drumul principal din localitate, însă a fost ajunsă din urmă de agresor.

Femeia a reușit să îl deposedeze pe individ de satâr și a început o luptă între cei doi, până când în zonă și-au făcut apariția polițiștii. Oamenii legii au pornit în urmărirea individului care a încercat să scape escaladând mai multe garduri. În cele din urmă, polițiștii au reușit să-l imobilizeze după ce au folosit armamentul din dotare și au tras un foc de armă. Persoanele atacate și rănite de agresor au fost duse la Unitatea de Primire Urgențe din Satu Mare.

Agresorul, un tânăr în vârstă de 19 ani, din localitatea Viile Satu Mare, a fost reținut, iar acum este acuzat de tentativă de omor, violare de domiciliu, amenințare și distrugere.

Infractorul, oprit de doi polițiști cu care Poliția Română se mândrește

Marius și Antim sunt cei doi poliţişti din Satu Mare care au scos arma pentru a opri infractorul care a intrat în două case şi a agresat trei persoane.

Postarea Poliţiei Române!

“Marius și Antim au folosit armamentul din dotare pentru a salva mai multe familii! Un tânăr, de 19 ani, a intrat noaptea trecută prin efracție în mai multe locuințe din Culciu Mic, din Satu Mare, rănind mai multe persoane și provocând pagube materiale.

După apelul la 112, polițiștii Secției Rurale Valea Vinului l-au imobilizat pe tânăr, fiind executat un foc de armă, în plan vertical. În cauză, a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, amenințare și distrugere”.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.