Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Spectacolul caritabil „Uniți în fapte bune” a strâns 20.000 lei. Sprijin pentru copiii din medii defavorizate

În urma spectacolului caritabil ,,Uniți în fapte bune”, organizat la sfârșitul lunii noiembrie la Filarmonica de Stat „Dinu Lipatti” din municipiul Satu Mare s-au strâns 20.000 de lei, sumă ce va ajuta copiii proveniți din medii defavorizate.

Zeci de cadre militare au participat la cea de a IV-a ediție a spectacolului caritabil „Uniți în fapte bune!”. Suma strânsă din donațiile benevole ale militarilor și ale oficialităților vine în sprijinul Centrului de zi „Sfânta Tatiana”, a cărui principală activitate este educația și prevenirea abandonului școlar.

,,Astăzi suntem ajutoarele Sfântului Nicolae. Cei 20.000 de lei strânși în urma spectacolului nostru caritabil îi donăm Centrului de zi ,,Sfânta Tatiana”. Ne bucurăm să fim alături de copiii centrului și cu această ocazie să punem o cărămidă pe fundația pe care se va clădi frumos și fructuos educația lor. Tuturor cadrelor active și în rezervă care s-au implicat în această acțiune le aducem mulțumiri”, este mesajul transmis de Jandarmeria Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.